Transparent
Inloggen
Sluiten

'Luuk de Jong wijst aanbod van Deportivo Toluca af en wil in Europa blijven spelen'

18 juni 2022 13:22 - ESPN.nl
Foto: Pro Shots

"Luuk de Jong wijst aanbod van Deportivo Toluca af en wil in Europa blijven spelen"; image source: Pro Shots

Volgens ESPN heeft Luuk de Jong een aanbod van Deportivo Toluca afgewezen. De Mexicaanse club had al een akkoord bereikt met Sevilla over een transfer nadat een bod van 5 miljoen euro werd geaccepteerd, maar de spits wil zelf in Europa blijven spelen. PSV en een club in Spanje hebben ook interesse getoond.

De Jong wil op dit moment wachten met het maken van een keuze. Diverse Mexicaanse media melden dat De Jong aan de clubleiding van Deportivo Toluca heeft laten weten dat hij naar PSV vertrekt nadat hij in eerste instantie akkoord leek te gaan met een contract bij de Mexicaanse club. Het Spaanse Marca meldt echter dat PSV niet wil voldoen aan de vraagprijs van Sevilla.

Meer op ESPN.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jong deportivo toluca sevilla espn marca

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
De Jong wil wachten met een keuze. Dat gebeurde vorig jaar ook en kwam Vinicius. Graag of niet Luuk. PSV moet eerder een spits hebben.
+5/-0

1 jaar geleden
It's make up your mind time, PSV, óf ga er vol voor óf haak af en kijk verder. Maar laat er niet weer heel de zomer overheen gaan alvorens tot een paniekaankoop over te gaan.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik zou Luuk heel goed begrijpen als jij lekker achterover gaat leunen en wacht op de voor hem meest interessante aanbieding.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Als ik het goed begrijp wil Luuk best naar PSV, maar wil PSV niet aan de vraagprijs voldoen. Dan is het dus PSV dat wacht tot ze de prijs laten zakken.
+1/-0

1 jaar geleden
Hadden wij nog niet toevallig geld tegoed van Sevilla, voor Robert of wie was het ook alweer? Anders bied maar wat ze vragen en dan betalen we gewoon niet😎
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat was helaas die andere club uit Sevilla
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hè jammer, vond het best een goed plan🤔
+1/-0

 


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage