Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ki-Jana Hoever komt op huurbasis naar PSV'

21 juni 2022 16:07 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ki-Jana Hoever komt op huurbasis naar PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Ki-Jana Hoever ook naar PSV komt. De verdediger wordt voor een jaar gehuurd van Wolverhampton Wanderers. Volgens het ED is het ook aannemelijk dat PSV een optie tot koop bedongen heeft, maar daar zijn nog geen mededelingen over gedaan. De jeugdinternational zal woensdag in Eindhoven medisch gekeurd gaan worden.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

hoever jana mededelingen wanderers wolverhampton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Knap gedaan , jonge gast , Nederlands met Engelse ervaring , jaartje laten wennen en dan tekenen aub, gaat de goede kant op met transfers
+2/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad , hier word ik vrolijk van.
Meteen aanpakken en niet achter de feiten aanlopen , ze zijn goed bezig!
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ok, vooralsnog kopen we en zitten we achter spelers aan zonder restwaarde en huren we talenten.

Er moet nog heel veel gebeuren,want ik zie tot op heden enkel korte termijn beleid. Zonder optie tot koop vind ik dit geen goede zet.

We hebben geld nodig. Veel geld. Dit zijn m.i. geen oplossingen.

Maar goed, de zomer duurt nog lang zullen we maar denken..
+2/-5

 
1 jaar geleden
Als je met gehuurde spelers dichter bij de titel komt (en gegarandeerde CL opbrengsten) dan heb je het geld waar je naar zoekt.. met dat geld kun je weer geld maken, zoals Ajax zo slim kan doen / doet / zou moeten doen.
Met een lege portemonnee moet je inventief zijn, ik ben blij dat ze dat zijn ;)
+4/-0

 
1 jaar geleden
Zeker waar. Maar ik betwijfel of Hoever een talent van dat niveau is. Geen basisspeler bij Wolves, die ik toch gelijkwaardig inschat.

In de toekomst kan Hoever PSV gerust beter maken, maar dan is hij al weer gratis de deur uit na de verhuurperiode..
+1/-0

 
1 jaar geleden
Weten we de details van zijn contract dan? Wie weet is er een koopoptie?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Klopt. Ik was blijkbaar wat voorbarig. Als er een interessante koopoptie is juich ik zijn komst alleen maar toe. Hopelijk horen we de details niet pas aan het einde van zijn huurcontract.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De azijn was ook weer in de aanbieding deze week?
+10/-0

 
1 jaar geleden
En de originaliteitsprijs gaat naar..

Je zou natuurlijk ook inhoudelijk kunnen reageren. Waarom denk jij dat PSV hier beter van wordt dan? Wolves zijn niveau Leicester. Daar waren we aardig gelijkwaardig aan. En Hoever is geen basisspeler bij Wolves.
Dus als we hem niet kopen, met welk doel doen we het dan?
+3/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Wij waren inderdaad qua spel redelijk gelijkwaardig aan Leicester. Maar je maakt 1 denkfout; PSV heeft zeker geen gelijkwaardige selectie aan dat van Leicester of Wolves. Deze Premier League middenmoters hebben volwassen selecties van spelers met ervaring op het hoogste niveau. Hun budgetten liggen tig malen hoger en kunnen uit een hele andere vijver vissen dan PSV. Bovendien spelen ze iedere week wedstrijden tegen de mondiale top (redelijk succesvol anders sta je niet in de middenmoot) Het is dus niet gek dat een jochie van 20 daar weinig aan het voetballen komt als ze zonder blikken of blozen even 20 miljoen kunnen aftikken voor een gearriveerde topper. PSV heeft een optie tot koop dus deze jongen zou ook gewoon een toekomstige ‘cash cow’ voor PSV kunnen worden net zoals Gakpo, Madueke, etc
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ja, daar heb je een punt.
Als er inderdaad een optie tot koop is zonder al te veel fratsen neem ik überhaupt mijn woorden terug.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wij hebben leuk meegedaan tegen Leicester en hadden zeker kansen om te winnen, maar het baltempo bij Leicester lag echt vele malen hoger, daarom krijg je er in de laatste 10 minuten twee om je oren tegen die gasten. Wolves is hetzelfde niveau en ik betwijfel eerlijk gezegd of wij in de middenmoot in Engeland mee kunnen draaien. Denk het niet eerlijk gezegd. De promotie wedstrijd naar de premier league heet niet voor niks de 100 miljoen wedstrijd. Daar kun je financieel gewoon niet tegen op boksen. Wij moeten het hebben van de overgebleven talenten, onze jeugd, oud gedienden en spelers net onder de sub top die bij ons voor de prijzen willen spelen. Brands was hier een meester in en De Jong lijkt dat dit jaar ook op te pakken. Toeval?? Ik ben er in ieder geval blij mee. EN als we daadwerkelijk structureel met de nr 1 en 2 CL gaan spelen in Nederland kunnen we door het extra geld ook weer groeien in kwaliteit en hopelijk onze talenten wat langer vast houden. Een stabiel elftal met weinig wijzigingen per seizoen is stap 1 en dan het niveau omhoog. Met de nieuwe frisse wind die er waait heb ik er alle vertrouwen in dat we binnen enkele jaren gewoon weer top 32 zijn, daar waar we ook horen!
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik vermoed dat hij wel talentvol is,daar ze hem hadden overgenomen van Liverpool voor bijna 10mln.
Basisspeler was hij vooral niet omdat iemand met 8 jaar meer ervaring hem in de pikorde voor bleef.(Semedo 28jr)
Uiteraard moet het er allemaal nog uitkomen,maar verwacht toch wel iets van hem hoor.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dit noemen we een gevalletje glas half leeg 😹😹
+1/-2

 
1 jaar geleden
We zijn ook niemand kwijtgeraakt met een hoge restwaarde en dit jaar is met Veerman al iemand gehaald die 87% zeker flink geld op gaat leveren.
Als Sangaré, Gakpo of Noni verkocht worden zal er zeker wat meer gebeuren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind een talent huren met optie tot koop geen korte termijn beleid maar verstandig beleid. Los daarvan , ben ik blij dat we nu al 2 posities kunnen afstrepen , nu nog een spits , middenvelder en een centrale verdediger.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Me dunkt dat onze nieuwe keeper een stap of 12 vooruit is vergeleken met die bibber koning Drommel
+2/-0

 
1 jaar geleden
Me dunkt dat onze nieuwe keeper een stap of 12 vooruit is vergeleken met die bibber koning Drommel
+1/-0

1 jaar geleden
Ik mag toch hopen met eenzijdige optie tot koop.
+2/-0

1 jaar geleden
een mini Virgil van Dijk. Schijnt een echte stofzuiger te zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Dit soort jongens moet je ook gewoon halen. Indien Max vertrekt heb je Mauro Junior op links met erachter Oppergaard en achter Hoever nog Mwene. Nu nog 2 spitsen erbij en de rest behouden.
+2/-0

1 jaar geleden
Bij ESPN melden ze dat PSV inderdaad optie tot koop heeft weten te bedingen
+1/-0

1 jaar geleden
Nu nog een kopsterke, grote centrale verdediger erbij. In de lucht zag het er de laatse maanden niet goed uit achterin.
+1/-0

1 jaar geleden
Mooi - veel potentieel. Fantastisch debuut ooit voor Liverpool.Als er een redelijke optie aan vast zit prima zet. Als het echt slechts een jaar huur is (kan dat haast niet geloven) dan minder enthusiast.
+1/-0

1 jaar geleden
Geen optie tot koop voor Hoever. Dat is toch wel zonde. Nu ben je voor een ander aan het opleiden.
+1/-0

1 jaar geleden
Als hij een slecht seizoen gaat draaien is het balen want het kost wel geld. Als hij top gaat presteren is het ook balen want je gaat er financieel niet wijzer van worden. Huren vind ik wel makkelijk als het een auto betreft tijdens je vakantie in een zonnig oord. Het huren van voetballers is iets voor armlastige clubs. Zou ik lekker aan Feyenooit over laten.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage