Transparent
Inloggen
Sluiten

'Savinho blijft mogelijk langer dan een seizoen bij PSV'

26 juni 2022 23:27 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Savinho blijft mogelijk langer dan een seizoen bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het de bedoeling is dat Savinho langer dan één seizoen voor PSV zal gaan spelen. De Braziliaan zal waarschijnlijk tijdens het trainingskamp in Duitsland aansluiten bij de selectie van Ruud van Nistelrooij als de laatste details zijn afgerond. Hoewel de huurperiode vanwege nieuwe regelgeving van de FIFA voor een jaar zal zijn, ligt er voor Savinho wel een meerjarenplan in Eindhoven.

Het is wel de vraag of Savinho de vierde aanwinst zal worden voor de ploeg van Van Nistelrooij omdat hij mogelijk voorbij gegaan zal worden door andere spelers. PSV hoopt ook de komst van Luuk de Jong en Xavi Simons snel af te kunnen ronden. Beide spelers zouden voor het trainingskamp in Duitsland al binnen moeten zijn.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

savinho duitsland nistelrooij trainingskamp braziliaan fifa huurperiode jong meerjarenplan simons xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik vermoed dat PSV bij de onderhandelingen eerst voor het snel voor korte termijn vastleggen gaat, dus 1 jaar huren, omdat ze ivm de vCL de spelers zo snel mogelijk in Eindhoven willen hebben.
Als de vCL begint en die groep compleet is dan kunnen ze met die spelers en clubs in alle rust nog verder onderhandelen, voor langere huur of koop.
Ik zeg niet dat het overal gaat lukken, maar ik vermoed dat dat wel de strategie van PSV is. Hier staat ook on de tekst "ligt er voor Savinho wel een meerjarenplan in Eindhoven".
+2/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens mij ben je misleid door 1 zinnetje in het topic over Hoever. Denk je werkelijk dat PSV een contractje sluit om, bijvoorbeeld, na de transferperiode opnieuw te gaan onderhandelen over nieuwe details? Mocht dat zo zijn dan hoop ik dat de verantwoordelijken binnen PSV per vandaag buiten gegooid worden. Dat is kamikaze beleid.

Inzake Hoever: op mij kwam het over dat PSV perse op zeer KORTE termijn een back wilde omdat men er bij de voorronde CL wil staan en de komende weken zo compleet mogelijk wil toewerken naar die data. Derhalve is men binnen PSV akkoord gegaan met een huurconstructie zonder aankoopoptie wat in 1e instantie wel de bedoeling van PSV was. Inzake de door jou aangehaalde text mbt Savinho: ook dat lees ik heel anders dan jij. Intern (waarschijnlijk in combinatie met City Group) is er een plan opgesteld om deze jongen (over meerdere jaren) naar een TOP niveau te brengen. Het is allemaal business. Voor zowel PSV alsook City is het slagen van het traject Savinho van belang. Doekoe doekoe doekoe terwijl PSV zou kunnen profiteren als deze jongen een Vinicius 3.0 wordt (de 2.0 balt reeds bij ons :-)
+1/-1

 
2 maanden geleden
Het een sluit het ander toch niet uit. Je krijgt een paar goede spelers ter beschikking die (volgens de scouting neem ik aan) PSV niveau hebben. Daarna onderhandel je in alle rust over vervolgtraject (extra huur, koop(optie), etc.) Naar tevredenheid van die onderhandelingen bepaal je vervolgens hoeveel prioriteit zo’n speler heeft qua speeltijd. Is er geen uitzicht op toekomstige samenwerking/verdiensten dan gebruik je zo’n speler alleen als het nodig is en dat voor de directe resultaten gunstig is, en op momenten dat het kan geef je voorrang aan talent dat wel een langduriger contract heeft en waar wat aan te verdienen valt
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Dat je over een jaar de situatie opnieuw gaat bekijken lijkt me logisch maar volgens mij heeft WouterErik een heel ander beeld. Die gaf me het idee ervan uit te gaan dat er maar even snel een dealtje is gemaakt welke binnenkort opnieuw beoordeeld wordt. Als het zo bij PSV werkt dan wordt het tijd dat de RVC optreedt. Dat is namelijk geen beleid.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik zou geen jaar wachten. Nu was het zaak zo snel mogelijk CL waardige spelers te krijgen en dan accepteer je de conditie. In september in alle rust nog eens aankloppen bijvoorbeeld bij Wolverhampton voor Hoever. “We hebben er nog eens over nagedacht maar we willen toch graag optie tot koop” Indien ja, mooi dan is Hoever eerste keus (als hij idd beste is) Nee, dan is hij nog steeds eerste keus maar elke gelegenheid aangrijpen om Sambo klaar te stomen/kans te geven.
+2/-0

 
2 maanden geleden
@Tony, volgens mij is voor PSV een ding heel belangrijk en dat is de CL halen met de 30 á 40 miljoen. Daarvoor moet je heel snel een complete groep hebben die is ingespeeld. Dat is heel lastig als net een deel van je spelers (zoals Zahavi Göitze) ook vertrokken zijn.
Ik kan me dus best voorstellen dat PSV eigenlijk een grote deal wil maken, maar dat die zo een maand tijd aan onderhandelen kost, en ze daarom alvast een huurovereenkomt overeen komen waar ze het al wel eens over kunnen zijn. Zo interpreteer ik de bijzinnen die hier en daar in de tekst staan. Ik vind dat geen wanbeleid maar een plan met twee fases. Laten we zien hoe het er uit komt te zien over een maand of 3. Brands is slim.
+1/-0

killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Klinkt goed allemaal. Zouden wij nou eindelijk weer eens een absolute topselectie bij elkaar krijgen? Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar daarmee zouden wij er overigens nog niet zijn. Zonder kampioenschap zou het allemaal vergeefse moeite zijn (geweest). Toch?
+2/-1

 
2 maanden geleden
Het meest realistisch is volgens mij: het gat met AZ en Feyenoord flink vergoten zodat je in ieder geval zeker bent van plek-2. Veel punten in Europa blijven halen en dan via plek-2 direct de CL in. Dan komt het budget van Ajax en PSV weer dicht bij elkaar en kan PSV weer aansluiten. Of Ajax moet weer een matig jaar hebben zoals vorig jaar.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Direct de CL in bij een 2e plek is pas vanaf 24-25, dat is wel jammer.
+1/-0

 
2 maanden geleden
He Killer man, je reisjes worden komend seizoen veel leuker maat. We gaan erop ketsen onder leiding van Ruud. Selectie wordt stapsgewijs beter, zeker nu de zwakkere plekken van afgelopen seizoen worden aangescherpt. Eindelijk verlost van spelers die in wezen tekort komen voor PSV. Voor het eerst in een jaar of 7 denk ik dat we echt mee gaan doen en kampioen worden.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Voordat je van sterker kan spreken moeten wij eerst weten hoe het totaal plaatje eruit ziet?

- Keeper en spits gaan wij er op vooruit. Dat kan niet anders want dat waren historische dieptepunten

- Verlies van Goetze is niet 1:1 te vervangen

- Als Gakpo en Sangare nog gaan wordt psv veel zwakker op die posities. Vooral Sangare is heel lastig. Met Bakayoko en Savinho heb je iig (jonge) opties op links
+1/-0

 
2 maanden geleden
Vooralsnog zijn we er op vooruit gegaan. Alleen al met onze nieuwe keeper. Rechtsback positie vond ik ook zwakjes. Hopelijk is Hoever in staat om Arias/ Dunfries te doen vergeten. Inzake Sangare/ Gakpo: eens. Time will tell. Met name Gakpo zie ik wel blijven.
+1/-0

 
2 maanden geleden
We vergeten inderdaad bij de positieve berichten dat we pas echt mee kunnen doen om de prijzen als we er in slagen om Gakpo en Sangaré te behouden. Vertrekken die twee wordt het weer een “tussenjaar” waar we er al teveel van hebben gehad. Het behouden van Gakpo en Sangaré is belangrijker dan welke huurconstructie dan ook van jonge diamantjes. Overigens zie ik Savinho meer als een optie voor rechts. Hij is een linksbenige aanvaller die, zoals Robben destijds, gevaarlijker is als hij aan de rechterkant speelt.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik ben allang blij dat we bij inkomende transfers het niveau Drommel, Mwene etc niet meer als benchmark lijken te hanteren. Verademing te zien wat er gebeurt. brands is terug en we gaan weer voor parels
+1/-0

2 maanden geleden
Vreemd dat hier vermeld wordt dat de huurperiode vanwege nieuwe regelgeving van de FIFA voor een jaar zal zijn, want volgens mij geldt dit niet voor spelers tot en met 21 jaar en dus ook niet voor hem https://nos.nl/artikel/2423285-fifa-grijpt-in-vanaf-1-juli-mogen-voetbalclubs-acht-spelers-huren-en-verhurenlink
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat gaat puur over die maximaal acht spelers die verhuurd mogen worden
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat gaat over het aantal spelers huren en verhuren en de maximale periode van een jaar.

"Vanaf 1 juli mogen nog acht spelers tegelijk gehuurd en acht spelers tegelijk verhuurd worden. Het jaar daarop zakt dat naar zeven en nog een jaar later naar zes. Daarnaast mogen spelers maximaal één seizoen door een club worden gehuurd. Ook mogen maar maximaal drie spelers van dezelfde club worden gehuurd. ... Voetballers tot en met 21 jaar en zelfopgeleide spelers vallen buiten de regels en mogen onbeperkt worden gehuurd en verhuurd."
+1/-0

2 maanden geleden
Wazige constructie die bij mij meer vragen dan antwoorden opwerpt. Een relatief onbekende Franse club Trojes, als 15e geëindigd, die 87.5% van de transferechten twv 6M euro bezit, en die club zou hem dan vrijwillig verhuren aan ons? Kunnen hem neem ik aan zelf ook goed gebruiken, of heeft City de broek aan met die 12.5% en bepalen die waar die speelt? 6M is sowieso al een fooi voor deze speler die wij ook makkelijk hadden kunnen aftikken. Zal wel meer achter deze constructie zitten, zoals het voor City omzeilen van allerlei regeltjes.
+1/-0

 
2 maanden geleden
de City Group heeft de broek aan, net zoals dat ook met die Vinicius Souza is waar PSV interesse in heeft/had. Op papier staat hij wellicht onder contract bij Troyes (of Lommel in het geval van die Souza), in de praktijk is hij gewoon van city
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.816 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berekening centen corona cxt emmen eredivisie feyenoord fortuna fur gakpo hendrikus jong karl lauterbach middelpunt monaco nederland onomstotelijk oversterfte rivm saibari sangare savio schuurs seuntjens shevchenko straal tenenkrommend teze var