Transparent
Inloggen
Sluiten

Armando Obispo: 'Mijn kansen op speeltijd in het nieuwe seizoen schat ik in als goed'

28 juni 2022 10:24 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Armando Obispo: "Mijn kansen op speeltijd in het nieuwe seizoen schat ik in als goed"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Armando Obispo aan komend seizoen voor zijn kans te gaan bij PSV. "Een nieuwe trainer heeft weer een nieuw idee over de invulling van zijn team. Mijn kansen op speeltijd in het nieuwe seizoen schat ik in als goed", aldus Obispo. "In de jeugdelftallen speelden we ook altijd vanuit balbezit en dat vind ik prettiger en is meer herkenbaar voor mezelf."

De afgelopen seizoenen kampte de verdediger meerdere keren met blessures. Zo miste hij de slotfase van het seizoen vanwege een scheurtje in het scheenbeen. "Als ik daarmee door had gespeeld, had ik misschien grote risico’s genomen", zo geeft hij aan. "Het is goed geweest om mezelf de tijd te gunnen om van deze blessure te herstellen."

Obispo begon ook eerder dan de rest met de voorbereiding. "Ik ben tien dagen voor de eerste training van vorige week al op De Herdgang gestart", zegt hij daarover. "Uiteindelijk was het belangrijk om rust te nemen, want nu kan ik weer echt honderd procent fit worden. In een latere fase van de voorbereiding kun je aan alle details gaan werken, als team en individueel."




Discussieer mee op de forums


Tags

obispo armando schat gunnen herdgang herkenbaar prettiger scheenbeen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Slim aangepakt en we gaan het zien Armando, succes.
+5/-0

1 jaar geleden
Positieve jongen, maar net niet goed genoeg voor de basis. Wel een goede reserve voor het aankomende seizoen. Zijn probleem is dat hij altijd wel iets raars doet in een wedstrijd, en dat maakt hem net wat minder betrouwbaar als verdediger.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Prima allereerste post alhier, welkom, idd spijker op zijn kop. Vaak rare fouten met vervelende gevolgen.

Laat ik het omdraaien: als Obispo veel speeltijd krijgt, schat ik dat niet per se goed in voor de kansen van PSV.

Het merkwaardige fenomeen is dat zo'n beetje al onze verdedigers een redelijk tot goede beoordeling krijgen, maar ondertussen krijgen wij de laatste paar jaar schrikbarend veel goals tegen. Best wel beschamend en PSV-onwaardig.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Met Ramalho ben je er iets op vooruitgegaan, maar dat zou eigenlijk ook de ondergrens moeten zijn. Ik zie het liefs nog een centrale verdediger komen, die gaat concurreren met Ramalho, of liefst net wat beter dan hem is. Zo bouwen we langzaam maar zeker aan een beter elftal. Ik vind Teze eigenlijk beter dan Ramalho, vanwege zijn snelheid, maar die moet iets zekerder worden.
+1/-0

 
Combinatie van factoren,met Drommel en in mindere mate Mvogo hoef je ook geen halve fout maken, dus na de verdediger wordt er niks gerecupereerd
+2/-0

1 jaar geleden
Maar dat is ook omdat hij zoals hijzelf al zegt,anders is opgeleid,vanuit balbezit dus.
En vorig jaar was de intentie onder Schmidt het tegenovergestelde met daarbij veels te hoog staande backs(tegelijkertijd)en het enorme aantal tegendoelpunten(topclub onwaardig)is verklaard.
Go for it,Armando.
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje