Transparent
Inloggen
Sluiten

'FC Utrecht verlangt forse transfersom voor Quinten Timber'

30 juni 2022 10:11 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"FC Utrecht verlangt forse transfersom voor Quinten Timber"; image source: Pro Shots

FC Utrecht lijkt hoog in te zetten bij een transfer van Quinten Timber. PSV is een van de vele clubs die interesse heeft in de international, maar volgens Voetbal International wordt in de wandelgangen een bedrag genoemd van zeven nullen inclusief bonussen die Timber zou moeten kosten. De international zou in beeld zijn bij PSV als mogelijke vervanger van Ibrahim Sangaré.

Naast PSV heeft ook Ajax belangstelling getoond, terwijl er ook veel interesse is van clubs uit Duitsland, Spanje, Engeland en Italië.

Meer op VI.nl
Tags

timber utrecht duitsland engeland nullen sangare wandelgangen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
100.000,00 Euro dat zijn ook 7 nullen, dat is een koopje.😊
+6/-0

2 jaar geleden
Ik ben wel fan van wat Timber afgelopen seizoen liet zien, maar 10 miljoen plus is echt een beetje overdreven. Voor dat bedrag moet je het toch wel al 3 jaar op hetzelfde niveau hebben laten zien wat mij betreft.
+5/-0

2 jaar geleden
Een bedrag waar ze in de football league in Engeland om lachen. Het standpunt van Utrecht is natuurlijk begrijpelijk in deze en ik geef ze geen ongelijk. Het vervelende eraan is echter dat Nederlandse talenten uit de subtop enkel nog Ajax of clubs uit het buitenland kunnen, wat niet goed is voor de ontwikkeling van de spelers. Strengs naar Nice, Boadou naar Monaco. Allemaal jongens die vroeger naar Ajax, PSV of Feyenoord gingen en vandaar de sprong naar de Europese top maakte. Nu komen ze via verhuur constructies weer terug (Stengs). Maar ja, iedereen heeft er financieel gewin bij en dat is belangrijker dan sportief gewin als het je baan is.
+2/-0

2 jaar geleden
10 miljoen voor timber, dat gaat psv dus echt niet betalen, maar bazoer is bijvoorbeeld transfervrij. Is dat geen optie?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat lijkt me nou typisch zo'n potentiële tijdbom in je selectie. Prima speler zolang het voor de wind gaat, maar zit het even tegen dan zuigt 'ie de energie uit je elftal. Niet aan beginnen!
+4/-0

2 jaar geleden
Inderdaad, dan liever (en beter) Bazoer. Ben niet overtuigd van deze Timber.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Wat is er veel veranderd in 10 jaar tijd. Toen kochten wij nog de beste speler van Feyenoord (Wijnaldum 5 miljoen). Een paar jaar later konden we de beste speler van Feyenoord al niet meer betalen (Pelle 11 miljoen). Dus kochten we maar de beste speler van AZ (Maher 7 miljoen). Een paar jaar later konden we de beste speler van AZ al niet meer betalen (Janssen 20 miljoen). Dus kochten we maar de beste speler van Utrecht (Ramselaar 5 miljoen). Maar intussen kunnen we de beste speler van Utrecht ook al niet meer betalen. Waar houdt het op vraag je je af.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Vraag is vooral waarom bedragen voor onze spelers niet in dezelfde verhouding zijn toegenomen? Hadden wij dezelfde groei doorgemaakt, waren deze jongens nog wel gewoon haalbaar geweest.
ontopic; 10mln is teveel
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Voor Gakpo en Sangaré worden anders bedragen gevraagd die vroeger ondenkbaar waren. Malen was ook niet goedkoop. Dat zijn dat niet eens spelers die zich internationaal serieus bewezen hebben. Ze zijn nog geen Lozano die op het WK wat goaltjes maakte.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zo'n speler moet voor max 7 miljoen naar de top 3 met doorverkooppercentage.
+1/-0

 
2 jaar geleden
We hebben net de beste speler van PSG gekocht, zie het probleem niet...😅
+1/-0

2 jaar geleden
Natuurlijk een exorbitant hoge, om niet te zeggen groteske, transfersom waarmee Utrecht komt. Maar ik begrijp het wel hoor. Lekker hoog inzetten bij uitgaande transfers, goh wat mis ik zulks bij PSV (de laatste jaren)! En idd, in competities als de PL lachen ze hierom, krabben zich even achter de oren, halen vervolgens de schouders op en kopen de speler al dan niet. Zoals Remmie hierboven al mooi aangeeft, de ontwikkeling van de prijzen voor Nederlandse (sub)toppers en hoe PSV hier meer en meer niet meer aan kan of wil voldoen. Of mooi, eigenlijk triest, nu gaat men regelmatig voor buitenlandse middelmaat of erger. En eveneens voor de hoofdprijs.
+2/-1

PSV moet er snel mee aan de haal gaan voor 7milj + 7% doorverkoop evt ietsje meer dat ze toch de 10 toucheren, die prijzen ga je hier toch ook zo'n beetje tegenkomen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
In jouw berekening, wil FC Utrecht uiteindelijk toch 10 miljoen vangen voor Timber, moet PSV hem dus later verkopen voor 43 miljoen....
En jij vind deze speler nu dus al geen 10 miljoen waard, dan wordt het ook nooit 43 miljoen over een paar jaar
+1/-0

 
Nee? Om en nabij de 40 miljoen wordt de normale norm bij een beetje voetballer is mijn idee, en natuurlijk heb jij zo je eigen mening.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Welke verdediger bij PSV is dan ooit weg gegaan voor minimaal 40 miljoen? In dit geval krijgt FC Utrecht pas wat ze nu vragen als hij verkocht wordt voor 43 miljoen he. Waarom zouden ze dat risico lopen bij een verkoop. Als ze al akkoord gaan met lagere prijs en verkooppercentage, reken dan maar op 15-20% minimaal
+1/-0

 
Mijn reactie is hoe ik meen dat PSV moet prbrn te handelen vriend, helaas doet jou reactie mij niet anders denken maar ik respecteer het wel.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp stewart strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi