Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in oefenduel gelijk tegen Cercle Brugge

2 juli 2022 17:05
Foto: Pro Shots

PSV in oefenduel gelijk tegen Cercle Brugge; image source: Pro Shots

PSV heeft de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding gelijk gespeeld. Op PSV Campus De Herdgang eindigde het duel tegen Cercle Brugge in 2-2. Na een moeizaam begin kwam PSV na een knappe solo van Noni Madueke op voorsprong en kreeg het in de eerste helft meerdere mogelijkheden om de voorsprong verder uit te breiden. Doelpunten vielen echter niet meer voor rust.

In de tweede helft verschenen elf andere spelers op het veld en had de ploeg veel meer moeite met de Belgen. Via een heerlijke knal van Mathijs Tielemans werd wel een 2-0 voorsprong gepakt, maar het was vooral Cercle Brugge dat aan het aanvallen was. Joël Drommel moest meerdere keren reddend optreden, maar leek zich vervolgens toch te verkijken op een schot van net buiten de zestien.

Met de aansluitingstreffer op zak ging Cercle op jacht naar de gelijkmaker en kreeg daarvoor kans op kans. Die viel uiteindelijk een minuut van tijd toen een schot van richting werd veranderd en Drommel daardoor geen kans had om de bal te stoppen.

Opstelling eerste helft: Benítez, Hoever, Luckassen, Obispo, Max, Van Ginkel, Saibari, Ledezma, Madueke, Vertessen, Antonisse

Opstelling tweede helft: Drommel, Sambo, Kreekels, Vos, Oppegard, Doudah, Tielemans, Nassoh, Bakayoko, Colyn, Sealy




Discussieer mee op de forums


Tags

cercle brugge drommel madueke tielemans antonisse bakayoko benitez colyn doudah ginkel herdgang hoever knal kreekels ledezma luckassen mathijs nassoh obispo oppegard reddend saibari sambo sealy solo verkijken vertessen vos zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Ik verwacht niet veel van dit wedstrijd, Leuk om een idee te vormen van het material
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Leuke acties Antonnis, als Madueke niet van porselein blijkt te zijn is ie goud waard
+1/-0

 
1 jaar geleden
Meer overzicht bewaren dan nog meer goud waard Madueke. Het niveau van begin vorig jaar daar is na nog heel ver vandaan!
+1/-0

1 jaar geleden
Onder de indruk van Antonisse ondanks dat ik het gevoel heb dat hij nog niet volgroeid is (nog een beetje een kinderlichaam). Maar wat een handige voetballer is dat! (nu al)
+3/-0

 
1 jaar geleden
Dat is mij ook opgevallen, aardige acties laten zien deze 2 wedstrijden. Postuur niet heel belangrijk meer hoe je je duels aangaat! Mauro is ook een kleintje en zie hoe.die speelt 😉
+1/-0

1 jaar geleden
Beetje jammer en onnodig dit gelijkspel ondanks dat het maar oefenen is! Antonissen maakt tot nu een aardige indruk. Madueke moet echt afleren dat ie elke keer 3man voorbij wil, telkens met balverlies. Hoever genoeg aan te sleutelen (ook al is ie er net) Vertessen blijft Vertessen, dodelijke snelheid die hij nauwelijks benut. Bakayoko word de nieuwe BERGWIJN. Aankomend seizoen zal ie z'n stempel (denk ik) nog niet drukken. Zal het met invalbeurten moeten doen . Saibari heeft de potentie om door te breken. Ledezma kan een verrassing worden. Genoeg talenten nu nog echt waarmaken én vooral mentaal sterk zijn!
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Jong PSV (van de 2e helft) valt mij zwaar tegen. Ik snap best dat ze tegen een Belgische ‘eredivisie ploeg’ tekort komen in kracht, snelheid, tempo en volwassenheid. Echter, maak dan in ieder geval wel de juiste keuzes en wees zo slim om niet constant de tegenstander in hun kracht te laten komen door proberen te voetballen van achteruit terwijl dat helemaal niet kan. Ik had in ieder geval verwacht dat het ‘voetbalbrein’ en inzicht van deze jongens een stuk verder was
+2/-0

 
1 jaar geleden
2e helft stonden spelers die toch geen toekomst hebben bij PSV. Muv drommel (voorlopig) Iedereen aan het werk zien en keuzes maken wie afvallen! De jonkies van Ajax en Feyenoord hebben helemaal een top wedstrijd gespeeld! Schepnetje was aardig gevuld 🤣🤣
+2/-0

 
1 jaar geleden
Van Kreekels, Vos, Oppegard, Sambo, Nasso en Bakayoko wordt anders wel verwacht dat ze naar het grote PSV doorgroeien
+1/-0

1 jaar geleden
Heb alleen de 2e helft gekeken. Toch zonde dat je die 2-0 voorsprong zo makkelijk verspeelt. Drommel nota bene voorkwam de gelijkmaker al paar maal. Helaas vlak voor tijd alsnog de 2-2 waarna hun keeper in 2 instanties de ultieme 3-2 nog verijdelt. Toch balen. Overwinning had (helemaal) een heerlijke teletekstpagina 810 opgeleverd.
+3/-0

1 jaar geleden
(D)rommel. Godzijdank gaan we die gast niet vaak meer zien. Wat een aanfluiting. Zou 1 van de grootste keepers talenten in NL zijn heb ik wel eens gelezen.
+1/-12

 
1 jaar geleden
Heb je wel gekeken? Dan had je gezien dat '(d)rommel' (over een gebrek aan respect gesproken) meerdere keren met een goede redding een tegentreffer voorkwam.
+13/-1

 
1 jaar geleden
Maar toen puntje bij paaltje kwam om zijn “echte” kwaliteit te laten zien stond hij 2x de doelpaal te knuffelen. Sorry hoor maar Drommel is absoluut geen PSV materiaal. Dat blijkt keer op keer weer.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Maar dat weten we dat hij hier te maken kreeg met spanning en onzekerheid omdat je hier nou eenmaal meer onder een loep ligt als in Enschede.
We kunnen hem beter in de luwte laten werken aan herstel van vertrouwen en ontwikkeling,dan maar te blijven benoemen dat hij er niks van kan.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Spanning en onzekerheid?? Dan moet ie sowieso niet naar topclub gaan als ie het niet trekt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als je alles van te voren wist.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vooral die tweede goal zeker die vlak voor zijn neus van richting werd veranderd waardoor hij kansloos was :ja
+3/-0

 
1 jaar geleden
Hartstikke leuk voor hem maar het moge duidelijk zijn dat er intern ook besloten is dat hij het niveau (nog) niet aan kan. Een zwakke plek in je as is het laatste wat je als topclub wilt maar schijnbaar mag er hier op het forum niet te negatief over eigen spelers gedaan worden. Was destijds met Hendrix (om een voorbeeld te noemen) ook uit den boze.
+2/-4

 
1 jaar geleden
Wellicht eens respect tonen richting anderen en naar mensen binnen de club, dat voorkomt misschien die rode kaarten die je om de haverklap steeds krijgt :denk
+3/-0

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind het knap dat jij inzage hebt in waarom iemand een bepaalde kaart zou krijgen op dit forum. Inzake respect: een woordspeling heeft wat mij betreft niet zo heel veel met respect te maken, het is als een grap bedoeld maar om jou te pleasen zal ik deze flauwe grap voortaan achterwege laten.

Maar ik zal eerlijk zijn: ik heb helemaal niets met Joel Drommel. Het begon al met zijn vader die zo nodig op het veld van PSV een commerciele tv zender te woord dacht te moeten staan en allerlei 'inside afspraken' en publiek dacht te moeten delen. Vervolgens zie je zijn zoon met de week dieper door zijn hoeven zakken. Het zou men ten zeerste verbazen als deze jongen uberhaupt nog eens onze vaste keeper wordt. Straalt naar mij toe totaal niet uit dat hij een echte winnaar is.
+3/-3

1 jaar geleden
Ik ben blij dat we een nieuwe keepert hebben in ieder geval
+6/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage