Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV op hoofdlijnen akkoord met Freiburg over transfer Ritsu Doan'

3 juli 2022 13:11 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV op hoofdlijnen akkoord met Freiburg over transfer Ritsu Doan"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV op hoofdlijnen een akkoord heeft bereikt met SC Freiburg over de transfer van Ritsu Doan. Als de Japanner zelf ook tot een akkoord weet te komen en zonder problemen de medische keuring zal doorstaan, zal hij normaal gesproken niet meer terugkeren in Eindhoven. PSV zal een bedrag tussen de 8 en 9 miljoen euro ontvangen voor de middenvelder.

Meer op ED.nl




Tags

doan freiburg hoofdlijnen keuring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer. Nuttige en prima speler. Maar Til komt er voor terug. Een Nederlander en internationale bovendien. Beetje geld verdienen op Doan ook. Streep eronder. Houdoe en bedankt!
+1/-0

1 jaar geleden
Mooi bedrag, tussen de 8 en 9 miljoen. Ik vond het een redelijke speler hoor, maar met Madueke, Savinho, Bakayoko heb je al concurrentie genoeg voor de rechtsbuitenpositie. De 'ruil' met Til kan nog weleens gunstig uitpakken voor PSV.
+3/-0

 
1 jaar geleden
ik denk ook dat er net wat meer techniek naar PSV komt, al kan ik de werklust van Doan wel waarderen. Haalde altijd een 7, en was niet zo vaak geblesseerd zoals Madueke.
+3/-0

 
1 jaar geleden
En fysieke kracht. Ook niet onbelangrijk.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Doan vind ik technisch ook echt wel een handige speler. Maar meer een speler voor de combinaties dan een Madueke die door een verdediging slalomt
+3/-0

 
1 jaar geleden
klopt, heeft bal goed onder controle en schermt hem goed af, maar is geen slalommende Romario.
+2/-0

1 jaar geleden
Begrijpelijk, zou wederom een seizoen met weinig speeltijd worden voor hem. Win-win lijkt me. Was wel een hele fijne net-geen-basis speler om erbij te hebben.
+2/-0

1 jaar geleden
Bedankt Ritsu, viel erfolg!
+3/-0

1 jaar geleden
Mooie creatieve speler,maar met Til krijgen we er dynamiek bij,waar we nu meer aan hebben en beter tot zijn recht zal komen onder de speelwijze van Van Nistelrooij.
+1/-0

1 jaar geleden
Doan verkopen en Til binnenhalen en per saldo een paar miljoen overhouden is een werelddeal wat mij betreft!
+3/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens, zo kan je ook geld verdienen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind Doan iemand die je er goed bij kan hebben maar voor een bedrag tussen de 8 en 9 miljoen moet je hem gewoon laten gaan
+3/-0

1 jaar geleden
Heeft een prima seizoen achter de rug, naar zijn vermogen. Goed moment om te verkopen. Zodoende maak je zelfs een kleine winst op hem. Iets wat er lange tijd niet in heeft gezeten. Sayonara Ritsu.
+1/-0

1 jaar geleden
Werd dus twee jaar geleden nog voor vijf miljoen aangeboden incl. Een jaartje uitproberen. Onbegrijpelijk nadat je er het jaar ervoor zelf nog 7,5 miljoen voor hebt betaald. Stoppen dus met die huur met optie tot koop voor prijzen waar je er zelf alleen maar verlies op kan maken.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage