Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Guus Til tekent voor vier jaar bij PSV, transferconstructie nog onduidelijk'

3 juli 2022 15:59 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Guus Til tekent voor vier jaar bij PSV, transferconstructie nog onduidelijk"; image source: Pro Shots

Guus Til gaat definitief de overstap maken naar PSV. Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat de middenvelder een contract voor meerdere jaren gaat tekenen. In Russische media wordt een transfersom van bijna 5 miljoen euro genoemd, maar dat zou een stuk minder zijn. Eerder kwam al naar buiten dat de international zijn medische keuring al heeft gehad en hij normaal gesproken maandag op het trainingskamp al zal aansluiten.

Update 15:53: De Telegraaf meldt dat Guus Til bij PSV een contract voor vier seizoenen zal gaan tekenen. Wel moet nog gekeken worden hoe de constructie precies in elkaar zal zitten omdat het onduidelijk is of Spartak Moskou een transferbedrag mag ontvangen vanwege de handelssancties die zijn ingesteld tegen Rusland. Volgens De Telegraaf gaat het echter wel om een tranfersom van 4 tot 6 miljoen euro.

Mocht een directe transfer nu nog niet zijn toegestaan zou PSV de middenvelder voor een jaar op huurbasis over kunnen nemen, waarna hij alsnog de definitieve overstap naar Eindhoven gaat maken.

Update 15:59: Ook clubwatchers Rik Elfrink en Marco Timmer bevestigen dat Guus Til voor 4 jaar bij PSV zal gaan tekenen. PSV zal in totaal 4 miljoen euro betalen voor de international, inclusief bonussen.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

til elfrink telegraaf transferconstructie clubwatchers constructie handelssancties keuring rusland spartak timmer trainingskamp tranfersom transferbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Slimme transfer dit! Het klopt dat ie de eerste seizoenshelft beter was dan de tweede maar die jongen heeft 2 seizoenen lang relatief weinig gespeeld bij Freiburg en Spartak. Het was een lang seizoen bij Feyenoord. Desalniettemin is hij afgelopen jaar topscorer geworden.

Ik denk dat hij PSV echt sterker maakt (sowieso in de breedte). Je maakt daarnaast je concurrent echt beduidend zwakker, al willen ze dat in Rotterdam nog niet toegeven. Til scheen ook erg belangrijk te zijn in de kleedkamer van Feyenoord.

Al met al een hele slimme transfer!
+6/-0

 
1 jaar geleden
Die zag de tussenstand gister tegen Kopenhagen haha.. wegwezen hier dacht ie
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Die Feyenoord - Kopenhagen = 0 -7 heeft mij ook zeer verbaast, al had Feyenoord vorig jaar tegen Rita ook een enorm slechte start maar haalde ze wel de finale.
Ik denk dat PSV met deze aankopen in ieder geval het gat met AZ en Feyenoord heeft vergroot, en dat PSV zo in ieder geval de 2e club van NL is. Dat geeft over een paar jaar ook directe plaatsing van de CL bij goed presteren in Europa.
Nu nog over die amsterdammers heen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het is ook maar oefenen.. Maar toch. En het ene seizoen is het andere niet! Feyenoord is boven zichzelf uitgestegen afgelopen seizoen. Benieuwd wat er daar gaat en komen.
+1/-0

1 jaar geleden
Guusje Til i die.!. Succes Guusje Welkom en gas erop
+3/-0

1 jaar geleden
Rik Elfrink lijkt in zijn berichten zo vaak mogelijk belachelijke uitdrukkingen zoals “kogeltje rond” en “ijs en weder dienende” te willen gebruiken.

Tja…..…
+1/-0

 
1 jaar geleden
Stond op zijn wc papier vandaag. De kreet van de dag
+1/-0

1 jaar geleden
Werkt hard, loopt goed, scoort geregelt, haalt een constant niveau. Fijn hem erbij te krijgen. Al lijkt het me niet de speler die het verschil gaat maken in de echt grote wedstrijden, maar dat moeten anderen dan doen
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je mag nu vaker wisselen, dus zeer goede speler om als vervanger vaak in te brengen.
+1/-0

1 jaar geleden
24 pas, dr zit dus nog rek in. Ik dacht dat hij ouder was. kan interessant zijn.
+2/-0

1 jaar geleden
Goede zaak. Nou dus nog Savinho en Marlon?

En ik houd mij aanbevolen voor wat er nog eventueel uit de hoge hoed tevoorschijn getoverd mag worden.
+1/-0

1 jaar geleden
Een speler met zwarte schoenen. Geen bonte kleuren, gewoon normaal. Nu het merk Patrick nog en een cultheld is wat mij betreft geboren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Da's nostalgie haha. Ik speel nog op de good old Copa Mundial
+1/-0

 
1 jaar geleden
Voor 4m een mooie toevoeging en een speler met kwaliteiten die PSV minder in de selectie heeft - een lopende 10.
+1/-0

1 jaar geleden
Prima aankoop, heeft sterk seizoen gehad bij Feyenoord. Rusland en Duitsland was iets te hoog gegrepen maar de eredivisie kan hij zeer nuttig zijn.

En 4 miljoen is gewoon een redelijke prijs, zijn de verwachtingen ook niet te hoog.

Benitez/Simons/De Jong/Til
Erg goede aankopen tot nu toe!
Middenveld zit wel erg vol, Sangare en Guti zullen denk verkocht worden. Ben benieuwd of van Ginkel een rol krijgt, ik vermoed dat zijn fysieke kracht tegenvalt en er twijfels zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind Til gewoon een heel prima aankoop. Die jongen heeft vorig seizoen 21 keer gescoord in alle competities die Feyenoord gespeeld heeft. Al was het de 2e seizoenshelft voetballend minder bij Til, beslissend is hij wel geweest en daar gaat voetbal nog altijd om. Maar in Nederland moet je goed voetballen maar wat heb je daar nu aan als je toch niet scoort. Til versterkt PSV in scorend vermogen en je verzwakt ook je concurrent Feyenoord. Wat zullen ze daar na Veerman en nu Til een gruwelijke hekel hebben aan PSV. Echter PSV heeft meer te bieden in salaris en blijkbaar is het sportieve verhaal gewoon goed. PSV heeft zijn huiswerk op dit moment goed op orde.
+3/-0

1 jaar geleden
Prima speler met veel scored vermogen, zeker voor 4 miljoen incl. bonussen n prima deal. Allen jammer dat het geld naar rusland moet gaan.
+3/-0

1 jaar geleden
Iedereem is hier nu wel enthousiast maar het wordt wel duidelijk dat naast Gotze ook Gutti, Sangare en Gakpo gaan vertrekken. Dan denk ik dat we er met Simons, de Jong en Til per saldo op achteruit gaan. Als er niks meer bij komt ga je het hier niet mee redden.
+1/-0

 
Waar wordt dat precies duidelijk uit dan?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Je kunt stellen dat de Jong komt voor Zahavi (goede ruil). Simons en nu Til voor het middenveld. Dat doen ze niet als er redelijke zekerheid is dat Sangare en Gutti blijven. Rondom Gutti is het al te lang stil en sangare sluit niet voor niks nog niet bij de training aan. En nu er openlijk wordt gemeld dat Gakpo bezig is met Leeds kun je ervan uitgaan dat hij naar de PL wil.
+1/-0

 
Götze en Doan gaan weg, Simons en Til komen er voor terug.

De logica met Sangaré en Guti zie ik niet. Het zijn allebei controleurs, terwijl Simons en Til aanvallende middenvelders zijn. Als ze daadwerkelijk bezig zouden zijn met vervangers voor Sangaré en/of Guti zouden ze wel andere type spelers hebben vastgelegd.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja, niets is zeker maar als die drie (Sangare, Gutti, Gakpo daadwerkelijk gaan, en die kans is groot) dan hebben we met deze twee, zoals je terecht stelt, inderdaad alleen nog maar de vervangers binnen voor Doan en Gotze en zijn we er nog lang niet.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wie is Gutti? Guti ken ik wel ;)
Het lijkt me dat je pas vervangers haalt voor een speler of het type, wanneer de een daadwerkelijk weg is. Mij zegt het dat ze niet gaan. En als dat wel zo is, ben ik deze transfer periode redelijk overtuigd geraakt van daadkracht en een goed scoutingslijstje, dat vervangen geen probleem is.
+1/-0

 
Dus het blijkt nog helemaal nergens uit dat die drie ook gaan vertrekken...
+2/-0

 
Gakpo naar Leeds kun je ook al wegstrepen nu Sinisterra al die kant op gaat
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als wat we nu hebben allemaal blijft, hebben we een driedubbel bezet middenveld. Gaat niet gebeuren.
+1/-0

 
En nog steeds is het niet duidelijk dat zij gaan vertrekken ...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje