Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Real Madrid bood Xavi Simons contract aan'

3 juli 2022 19:54 - L'Équipe
Foto: Pro Shots

"Ook Real Madrid bood Xavi Simons contract aan"; image source: Pro Shots

PSV verraste afgelopen week door Xavi Simons voor vijf jaar vast te leggen, terwijl hij ook een nieuw contract kon tekenen bij Paris Saint-Germain. Volgens L'Équipe kon de middenvelder ook de overstap maken naar regerend Champions League winnaar Real Madrid. De Spaanse grootmacht had Simons ook een contract aangeboden, maar uiteindelijk verkoos de jeugdinternational PSV boven PSG en Real Madrid vanwege het uitzicht op speeltijd.

Meer op L'Équipe




Tags

madrid simons xavi equipe psg uitzicht verkoos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
PSV is de meest Logische keuze toch. Hoezo is dit nieuws?
+3/-0

1 jaar geleden
Ik ben toch wel héél benieuwd naar deze jongeman. Ik heb hem zelden zien voetballen. Af en toe flitsen voorbij zien komen. Uitzicht op speeltijd lijkt mij bij PSV inderdaad groter dan bij Real of Paris maar ook hier heeft hij dadelijk veel concurrentie. En ook bij PSV zal hij een man moeten zijn en geen jongen met talent. Ik hoop niet opnieuw een soort Maher verhaal mee te maken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik heb een wedstrijd van hem gezien in de hoofdmacht van PSG, en toen oogde hij behoorlijk nerveus. Hij was redelijk balvast, maar deed niets speciaals. In de jeugdwedstrijden is hij dominanter aanwezig.

Ik denk niet dat hij basis gaat spelen eigenlijk.
+1/-0

1 jaar geleden
Dat houdt in dat de jongen liever wil voetballen voor een behoorlijk salaris dan vorstelijk gehonoreerd op de bank te zitten. Een goede insteek imo. Over zijn instelling hoeven wij ons dan ook geen zorgen te maken.
+5/-0

1 jaar geleden
De kans op speelminuten zal hier aanzienlijk hoger zijn,maar een basisplaats zie ik hem ook niet direct veroveren.
Maar hij is nog jong en heeft een contract voor vijf jaar en dus alle tijd om er naar toe te werken.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Hij moet de concurrentie aan met spelers die duidelijk een stap verder zijn, dus basis lijkt mij ook niet voor de hand liggend.
+1/-0

1 jaar geleden
Verstandig manneke. Het grote geld komt vanzelf als.je daadwerkelijk echt zo goed bent als ze zeggen!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Verstand komt met de jaren. Hij heeft toch eerst op (te) jonge leeftijd de overstap gemaakt naar PSG.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Dat doen er veel op die leeftijd. Genoeg ambitie bij de nieuwe generatie, maar realistische kant moet nog gesleuteld worden
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij kwam van Barcelona af, en heeft daar ook zijn opleiding gehad/woonde in Spanje. Niet per se een stap omhoog voor het geld, maar zijwaarts.
+1/-0

1 jaar geleden
Transferstunt vd century. ;)

PSG wilde hem vinden. Kon terug naar Barca, waar ze eerder al pissig waren dat ie weggekaapt werd. Kon naar Real. Maar PSV heeft hem. Nu nog eruit halen wat erin zit.
+2/-0

 
Moet toch wel wat/genoeg over de kwaliteiten/mogelijkheden van deze jongeman?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage