Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Bij PSV blijven is zeker geen straf of een ramp'

6 juli 2022 11:53 - ESPN
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo: "Bij PSV blijven is zeker geen straf of een ramp"; image source: Pro Shots

Cody Gakpo weet nog altijd niet of hij ook komend seizoen voor PSV speelt. Dat geeft de aanvaller aan in gesprek met ESPN. "Mijn antwoord is nog niet veranderd. Ik ga alles op een rijtje zetten en uiteindelijk kiezen wat het beste is voor mijn ontwikkeling", aldus Gakpo. "Voor alle partijen is het hoe eerder het duidelijk is hoe beter, maar dat is op dit moment nog niet aan de orde."

Er spelen veel factoren mee in de beslissing om uiteindelijk te blijven of te vertrekken. "Mijn ontwikkeling als speler en als mens is het belangrijkste", zo geeft hij aan. "Ik ben overtuigd van mijn eigen kwaliteiten, maar het zou wel fijn zijn als ik aan spelen toe kom. Het plan van PSV naar mij toe is duidelijk. Het plan van andere clubs zal ook duidelijk moeten zijn als ik eventueel daarvoor een keuze zou maken."

Gakpo is de afgelopen maanden aan meerdere clubs in het buitenland gelinkt. "Er speelt genoeg. Leeds United had contact gezocht met mijn zaakwaarnemer, maar verder heb ik daar niets uitgehaald", zegt hij daarover. "Alles moet gewoon kloppen. Bij PSV blijven is zeker geen straf of een ramp. Uiteindelijk zal ik een beslissing moeten nemen en dat hangt van meerdere factoren af. Dan weet ik uiteindelijk pas het antwoord."




Tags

gakpo cody ramp espn leeds

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Gewoon hier blijven en komend seizoen als kampioen de club verlaten.
+8/-0

 
1 jaar geleden
Er zal vast genoeg spelen rondom gakpo maar de juiste club voor hem?? Daar zit ie nu met het WK in aantocht. Geloof niet dat ie in het buitenland garantie krijgt op basisplaats! Niet te lang nadenken maat! Doorhakken die knoop.
+1/-0

1 jaar geleden
Zou mooi zijn beste Eindtovenaar als je de club en de fans zou verblijden met een nieuw landskampioenschap, met deze selectie moet dat zeker kunnen en dat zou voor jezelf ook het mooiste zijn, de club die je als mens en prof gevormd heeft een mooi afscheids kado te geven....
Speel minuten gegarandeerd ivm Wereldbeker.
Kan mijnheer van Gaal ook niet meer om je heen als je schittert
+1/-0

1 jaar geleden
In hetzelfde interview zegt hij:

"De fans zullen het ook begrijpen als ik een stap maak."

Suggereert dat die dus wel weggaat in mijn ogen
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nee hoor. Dit past in de gehele context dat hij het nog niet weet. Blijven is een optie en vertrekken is ook een optie. Er staat daarom ook "als". Hij is daar best wel duidelijk in.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Moet je opletten als de voor hem juiste club komt: dan is het vogeltje gevlogen. En dat is zijn goed recht. Iedere speler met ambitie zal naar een grote competitie willen. Wat moet je nou in NL?
+1/-0

1 jaar geleden
Ik zou het oprecht onverstandig van hem vinden om nu al naar het buitenland te gaan.

Hij is hier namelijk nog lang niet uitgeleerd. Kan nog veel beslissender en constanter worden en zich ook in grote wedstrijden nadrukkelijker laten zien. Als hij binnen gehaald wordt voor een fors bedrag dan wordt er ook meer van het verwacht dan hij afgelopen seizoen heeft laten zien en dat bovendien met fors meer weerstand (grote buitenlandse competities).
+3/-0

1 jaar geleden
Klinkt wel erg vrijblijvend naar PSV toe. Ik hoop dat hij meer commitment voelt dan wat hier uit het interview spreekt.
+9/-0

 
1 jaar geleden
PSV geen staf of ramp noemen komt inderdaad vreemd over.
+1/-0

Arsenal heeft Raphinha bij Leeds weggeplukt, Leeds op zijn beurt een dure vervanger daarvoor, dat waren de twee bekende geinteresseerden, Cody gaat voorlopig nergens naartoe
+1/-0

1 jaar geleden
Beste beslissing is nog 1 of 2 seizoenen bij PSV blijven. Voor ons zeker.
+4/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Cody, voor jou en PSV de beste keuze om nog jaar te blijven en ons kampioen te maken. Voorbeelden genoeg van Nederlandse voetballers die in fysiek zware Premier League kopje onder zijn gegaan. Zelfs Mr. 1-0 van onze Amsterdamse vrienden.🤔
+1/-0

1 jaar geleden
Die blijft... Let maar op... Met het WK in het achterhoofd... Zeker tot aan de "winterstop"
+1/-0

1 jaar geleden
Tijd voor een sfeeractie ala Gomes ? Als we dat voor een ECHTE Eintovenaar al niet meer doen, dan voor niemand meer!
+3/-0

1 jaar geleden
Als hij naar een mooie club in het buitenland gaat wordt de kans op speeltijd een stuk kleiner en daarmee komen zijn kansen op het WK in gevaar. Als hij bij PSV blijft is WK selectie zo goed als zeker. Aan de andere kant, als een club 40+ miljoen betaalt zal hij daar voorlopig ook wel in de basis staan.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Voor een Engelse club is 40 miljoen nog geen echt hoog bedrag. Spelers van 30 miljoen zitten daar zo op de bank.
+1/-0

1 jaar geleden
Nog lekker een jaartje blijven. Je wil toch niet net als Bergwijn twee jaar op de bank zitten in de PL om vervolgens in Amsterdam terecht te komen. Zoveel voorbeelden van spelers die te vroeg weg zijn gegaan. We worden met twee vingers in de neus kampioen dit (Mits....nou ja je weet wel) Ajax is verzwakt wij versterkt. CL gaan we halen. PSV is de perfecte club om je op niveau in de basis van Oranje te spelen en ook daar kan het zomaar goud worden. Wees wijs wees nog een jaartje PSV'er!!
+1/-0

 
1 jaar geleden
niemand wil in Amsterdam terecht komen toch ? Zeker niet als je een PSV-er bent :)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik woon ernaast, kan die lelijke betonbak bijna zien vanaf de zolder.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Niet vaak naar de zolder gaan dus, of de gordijnen dicht houden :)
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zou zeggen, kijk het nog een maandje aan met de voorrondes, als de CL gehaald wordt is de keuze vrij makkelijk om nog een jaartje te blijven. Leeds is nou ook niet echt de droomclub.
+1/-0

1 jaar geleden
Gewoon je hart volgen,dus nog jaartje Eindhoven.
+1/-0

1 jaar geleden
"Bij PSV blijven is zeker geen straf of een ramp" Zo worden wij eens effe lekker in het zonnetje gezet☹
"ik zou ook heel graag bij PSV blijven dat zou ook super zijn" Om een of andere reden klinkt dat toch net wat lekkerder.

Het klinkt inderdaad of PSV het vangnet is, maar we wachten braaf af.
+3/-0

1 jaar geleden
blijf astublief nog een jaartje bij PSV voordat je op een reserve bank komt te zitten,een jaartje is nooit verkeerd en wij zijn er blij mee.
+1/-0

1 jaar geleden
Tijd om na te denken was er wel genoeg. Als ik dit lees wacht ie gewoon op het juiste aanbod. Jammer als ie gaat, zou hem graag nog een seizoen zien knallen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage