Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Ik verwacht dat het komend seizoen echt heel spannend wordt'

7 juli 2022 12:46 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Joey Veerman: "Ik verwacht dat het komend seizoen echt heel spannend wordt"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Joey Veerman aan te verwachten dat het dit seizoen een spannende titelstrijd gaat worden. "Ik denk dat we vorig seizoen best al een redelijk sterke selectie hadden", aldus Veerman. "Doan, Bruma, Zahavi en Götze zijn weggegaan, zij hadden een groot aandeel in de doelpunten die we hebben gemaakt. Maar met Luuk en Guus halen we automatisch ook veel goals terug."

Wat er bij de concurrentie gebeurt, houdt de middenvelder ook in de gaten. "Ik zie alles en ik kijk veel voetbal. Bij Ajax willen Martínez en Antony weg, maar dat willen er wel meer. Als zij blijven gaat dat echt niet ten koste van hun spel. Zij gaan vol gas voor de titel", zo geeft hij aan. "Vorig seizoen had het ook tot op de laatste dag spannend kunnen zijn als de scheidsrechter geen fouten had gemaakt. Maar ik verwacht dat het komend seizoen echt heel spannend wordt."

Voor zichzelf heeft hij ook doelen gesteld. "Ik heb mijn aandeel wel gehad de tweede helft van het seizoen met doelpunten en assists. Ik wist wel dat ik het zou kunnen en dat heb ik gelukkig ook bewezen", zegt hij daarover. "Nu wil ik dat een heel seizoen laten zien, dan denk ik dat ik op een aardig gemiddelde kan komen met goals en assists. Ik heb geen getallen in mijn hoofd, maar tegen de tien doelpunten moet wel lukken, denk ik. En vorig seizoen zat ik in de wedstrijden bij Heerenveen en PSV op elf assists."

Zeker als Cody Gakpo blijft, kunnen dat er meer worden volgens hem. "De klik tussen mij en Cody was ook erg goed. Ik hoop natuurlijk dat hij blijft, maar hij is een echt goede speler en ik gun hem ook een mooie stap", reageert hij daarop. "Nu met Luuk en Guus moet het ook goedkomen hoor. Ik hou er wel van om de bal achter de laatste linie te leggen met een voorzet of een bal waardoor ze alleen op de keeper kunnen aflopen. Dat is denk ik wel goed verzorgd met een loper als Guus en Luuk die aardig kan koppen."

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey cody antony bruma doan gakpo getallen goedkomen gotze heerenveen loper martinez titel titelstrijd zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hoewel ik blij ben met Luuk, hoop ik niet dat Joey er voor hem teveel "achter de laatste linie" gaat geven, die snelheid heeft Luuk niet, lekker veel voorzetten geven, die kopt de beste kopper van Europa er gewoon lekker in ;)
+1/-0

2 jaar geleden
Niet naar de concurrentie kijken. Gewoon naar een puntje of 85 kijken en die twee wedstrijdjes ondeling zie je vanzelf wel.
+3/-0

2 jaar geleden
Til vs Gotze of Til vs Doan zie ik niet als een verbetering. Als de selectie blijft zoals hij nu is zie ik niet in waarom we beter zijn geworden dan 020. Bovendien hebben die nu al 2 ervaren en bewezen internationals binnengehaald. En die zijn nog niet klaar.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Wat denk je van een keeper die (hopelijk) punten pakt i.p.v. verliest.
+6/-0

 
2 jaar geleden
En laten we en heul veul betere spits niet vergeten
+2/-0

 
2 jaar geleden
Heel veel? Zo slecht was Zahavi niet.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik vind Zahavi de eerste spits van PSV die door een spel-systeem echt "buiten spel" werd gezet. Zahavi had een aantal dingen waar hij niet goed is was, maar ik vond hem wel een echte afmaker. Ik heb bij PSV nog nooit een spits zo weinig bruikbare ballen zien krijgen als Zahavi.
Ik hoop dat Ruud er voor zorgt dat Luuk wel goede ballen gaat krijgen, want anders heeft Luuk ook een probleem. De buitenspelers moet en naar binnen dreigen, en voorzetten geven. Bij alleen naar binnen gaan en zelf schieten is de verrassing er al af.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik verwacht niet dat het heel spannend wordt eigenlijk. De nieuwe doelman zal al de nodige punten gaan schelen en in Amsterdam zijn ze gewoon zwakker geworden. Ten Hag is een enorme aderlating en ik verwacht niet dat ze zonder een aantal sterktehouders en met de nieuwe trainer het hoge niveau kunnen halen wat ze bij vlagen hebben laten zien. Met Luuk halen wij ook nog eens een enorme dosis winnaars mentaliteit binnen en extra goals. Het verschil zal te groot zijn voor de VAR om te kunnen overbruggen. Of ze moeten het nog bonter maken dan het virtueel verplaatsen van de zijlijn.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ik zou er niet van staan te kijken als ze het ook echt bonter gaan maken ;)
+2/-0

2 jaar geleden
Ik hoop zelf eigenlijk niet dat het spannend wordt... dat heb ik al genoeg meegemaakt, bijvoorbeeld in 1991, 2007 & 2016.

Maar gezien de huidige verhoudingen hebben wij daarin weinig keus. Dan zou je richting de 100(+) punten moeten. Dus ja, doe dan maar spannend, maar wel met happy end.
+1/-0

2 jaar geleden
Het is heel simpel: in de topwedstrijden zullen we als grote jongens moeten spelen en resultaten moeten boeken. Daar zat vorig jaar het grote probleem.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat zijn de 6 punten wedstrijden. Nu wel met kerels in de as.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik verwacht het ook,al is het maar omdat je de vijand nooit moet onderschatten.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik weet het nog niet. Enerzijds is er vooralsnog sterk en slim ingekocht, maar anderzijds denk ik dat we er echt heel anders voor zullen staan als Gakpo en (met name!) Sangaré vertrekken. Vooral Sangaré zal niet eenvoudig te vervangen zijn, ook al is de portemonnee dan flink gevuld. En ook al krijgt het duo Van Nistelrooij - Rutten mijn steun en vertrouwen, het bewijs van bijvoorbeeld het kunnen managen van ontevreden bankzitters, die met een zekere status en hoog verwachtingspatroon het seizoen zijn begonnen, zal geleverd moeten worden. Op Schmidt viel best wel wat aan te merken (vooral dan in tactisch opzicht in een aantal topwedstrijden) maar het smeden van een team dat voor elkaar door het vuur ging heeft hij succesvol gedaan en in het laatste seizoen hadden hij en zijn team, naast de JC schaal en de KNVB beker, eigenlijk ook het kampioenschap verdiend. Mochten Gakpo en Sangaré blijven, wat ik ten zeerste hoop, dat hebben Ruud en Fred in ieder geval de beschikking over een (aanmerkelijk) sterkere selectie dan Roger en zal de lat meteen heel hoog moeten worden gelegd.
+6/-0

2 jaar geleden
Tot de onterechte strafschop bij Feyenoord uit was het vorig jaar ook heel spannend. En als de VAR naar de beelden had gekeken en de scheids naar de kant had gehaald, dan was het ook nog spannend geweest. Maar ik ben vast een Calimero.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je bent zeker GEEN calomero en hebt 100% gelijk. Na je bericht gelezen te hebben kwam rook en vuur weer uit m'n oren, ogen en neus. Weer opnieuw pissed off.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Het is niet mijn bedoeling lezers boos te krijgen,
Ik vind het alleen een van de raarste beslissingen in NL sinds we de VAR hebben om bij twijfel de beelden nog een keer te kunnen gaan bekijken. Het blijft steken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
WouterErik, M'm reactie was gebaseerd op het onjuist handelen van de scheidsrechter en van de VAR. Daar werd ik wederom nijdig van. Niet n.a.v. jou bericht. Mocht je dat zo opgevat hebben zeg ik sorry.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Geen enkel probleem. Zo had ik het ook niet opgevat, Het blijft een gevoelig onderwerp
+1/-0

2 jaar geleden
O.T. Ik lees net dat Wijnaldum weg mag bij PSG. Zou Brands tot nog een stunt in staat zijn? Met hem er bij wordt het bijna een sprookje deze zomer. Ik moet er niet aan denken dat Ajax met hem gaat lopen, die gaan die 2 slagers voor veel te veel geld verkopen en dan moeten ze ook wat. Snel een telefoontje van Ruud aub!
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi