Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Micky van de Ven in beeld bij PSV'

7 juli 2022 23:57 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Micky van de Ven in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

In de zoektocht naar een nieuwe verdediger is ook Micky van de Ven in beeld bij PSV. Dat meldt onder meer het Eindhovens Dagblad. De jeugdinternational speelt momenteel voor VfL Wolfsburg en zou volgens bronnen van het ED momenteel niet mogen vertrekken. De verdediger was eerder al in beeld bij PSV, maar besloot vorig jaar de overstap naar Wolfsburg te maken.

De Braziliaan Marlon van Shakhtar Donetsk was ook in beeld, maar bronnen rond de speler hebben laten weten dat het voor PSV heel erg moeilijk zou worden om hem te halen.

Meer op ED.nl




Tags

micky ven wolfsburg braziliaan donetsk marlon shakhtar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Brengt hij ons verder, in die zin, hij is iig zeer snel, fysiek sterk maar nog jong en erg onervaren….
+1/-0

1 jaar geleden
Heeft zeker potentie en kan ook financieel aantrekkelijk zijn mits we hem tegen de juiste voorwaarden kunnen vastleggen. niet meteen een versterking voor de korte termijn, schat hem niet hoger in da Obispo.
+1/-0

1 jaar geleden
Misschien dat het in de toekomst wat kan worden maar onze verdediging is sinds jaar en dag toch wel een achtergesteld kindje geweest he want daar wordt niet veel echt doorgepakt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens. Centraal achterin is het sinds Alex nou niet bepaald hoogstaand geweest. Alleen Moreno had het gewenste niveau maar verder hield het niet over. Marcelo, Derijck, Isimat, Bruma, Baumgartl, Luckassen en de lijst gaat door en door met dit soort namen. Ik vraag me af of deze jongen een kerel zal zijn (die er direct staat)
+2/-0

1 jaar geleden
Was wel fan van deze jongen,maar de haalbaarheid wordt al moeilijker en zal ook niet goedkoop zijn dus denk ik dat de zoektocht nog even doorgaat.
+2/-0

1 jaar geleden
Als ik het goed heb begrepen kreeg PSV 2 afgelopen seizoen een ongekend aantal tegendoelpunten tegen uit standaardsituaties. Ben erg benieuwd of dat een patroon is wat we nu bij PSV 1 gaan terugzien. Ik ben het niet vaak met Aad de Mos eens maar dit keer vind ik dat hij gelijk heeft mbt dat het fundament (verdediging) van PSV gerepareerd moet worden. Lukt dat als je een youngster zonder ervaring op het hoogste niveau aantrekt? Lijkt me niet
+3/-0

1 jaar geleden
PSV moet nu gewoon goed investeren in een verdediger. Dat heeft meer prioriteit dan Wijnaldum halen.
+6/-0

1 jaar geleden
We hebben langzamerhand wel genoeg halfwas verdedigers (zo ben ik niet overtuigd van Hoever). Wordt echt tijd voor minstens een lange, sterke 'killer'achterin. Vooral door de lucht zijn we kwetsbaar.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat ik mij afvraag hè, kunnen we de aanwezige Brazilianen niet benutten om Marlon alsnog binnen te slepen? Sturen wij Gomes & Alex, als zij durven - nou Alex zeker - daarheen om hem definitief over de streep te trekken!

Die Van de Ven is toch afkomstig van RKC? Wel een mooie naam voor op de elftalfoto (voor de ouderen onder ons).
+1/-0

 
1 jaar geleden
De tijd van de trainingspakken en fraaie spelersfotos bij een nieuwe Opel kadett...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Was de onvolprezen Jac van de Ven toen nog verzorger?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Jazeker. Check de elftal foto van 1986-87 maar eens
+1/-0

 
1 jaar geleden
Gedaan. En het jaar erna stond hij ook op de foto aan de vooravond van hét seizoen! TwtD
+1/-0

1 jaar geleden
Na Baumgartl zijn ze bij PSV extra voorzichtig geworden als het gaan om het uitgeven van grote sommen geld voor een centrale verdediger, maar je hebt gewoon geen keus als je mee wil kunnen komen op Europees niveau. Ik weet niet of deze speler de oplossing is.
+1/-0

1 jaar geleden
Zal een flinke som aan geld gaan kosten terwijl hij een bankzitter was bij Wolfsburg. Daardoor vraag ik mij af of hij er meteen staat in de Champions League (voorronde)..
+1/-0

Gooi de por-to-money eens open voor een kerel waar je vanop kan dat ie jou bestaande verdediging te motiveren met zijn werkijver
+3/-0

 
1 jaar geleden
Gewoon eens zo’n por-tu-gees. PSV en Centrum verdedigers is de laatste jaren geen gelukkige combinatie
+1/-0

1 jaar geleden
Volgens mij scheelt een keeper in de kooi met veel uitstraling en coachend vermogen al een slok op een borrel.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage