Transparent
Inloggen
Sluiten

'Emmanuel van de Blaak tekent nieuw contract bij PSV'

13 juli 2022 11:52 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Emmanuel van de Blaak tekent nieuw contract bij PSV"; image source: Pro Shots

Emmanuel van de Blaak gaat zijn contract bij PSV verlengen. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De 17-jarige verdediger gaat zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis voor drie jaar. Van de Blaak is momenteel nog herstellende van een zware knieblessure die hij vorig jaar opliep tijdens een jeugdinterland. Hij was op dat moment op slechts 16-jarige leeftijd al doorgebroken bij Jong PSV en had in de Keuken Kampioen Divisie een basisplaats.

Meer op ED.nl




Tags

blaak emmanuel herstellende jeugdinterland jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
heel fijn dat al die jonge talenten bijtekenen, maar ik zit persoonlijk meer te wachten op goed nieuws over een serieuze versterking van ons zorgenkindje, zijnde ons al jarenlang verwaarloosde verdediging. Over een kleine 3 weken al de eerste krachtmeting in de voorrondes van de Champions League. En nog steeds is onze verdediging niet op orde. leuk al die versterkingen die nog maar serieus versterkingen moeten blijken te zijn, maar intussen nog steeds geen rots in de branding achterin. dit mag de technische leiding zichzelf aanrekenen, want het is dus niet zo dat dit niet al heel lang bekend is.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Volgens mij moeten en zullen dit 2 trajecten blijven die parallel naast elkaar lopen. Jonge talenten die doorbreken is 1 van de levensaderen van het business model van PSV.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ligt het aan mij of zijn veel grote talenten hier wel erg lang of zwaar geblesseerd.

Sambo, Ledezma, vd Blaak, Fofana, Oppegard, Saibari zijn allemaal al langdurig aan de beurt geweest, net als Madueke en Obispo veel te vaak eruit liggen.

Wat is er aan de hand. Kunstgras? Verkeerd trainen. Of pech. Ik zie bij de concurrent opvallend weinig trammelant op dat gebied bij de jeugd, of lijkt dat maar zo.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ligt niet aan jou.

En niet alleen de grote talenten.
+2/-0

1 jaar geleden
De weinige keren dat ik hem live heb zien spelen was ik toch wel onder de indruk van hem.Rustig en heel volwassen voor zijn leeftijd.Jammer dat die blessure hem een jaar in zijn ontwikkeling kost.Dit is hopelijk materiaal voor de toekomst,ik heb er wel vertrouwen in
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte