Transparent
Inloggen
Sluiten

Ki-Jana Hoever: 'Ik denk wel dat je kan zeggen dat wij de favoriet zijn dit jaar'

14 juli 2022 19:38 - ESPN
Foto: Pro Shots

Ki-Jana Hoever: "Ik denk wel dat je kan zeggen dat wij de favoriet zijn dit jaar"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN geeft Ki-Jana Hoever aan vol vertrouwen te zijn over komend seizoen. "We hebben een heel sterke groep en we kunnen heel mooie dingen gaan bereiken dit seizoen", aldus Hoever. "Ik denk wel dat je kan zeggen dat wij de favoriet zijn dit jaar, maar het heeft geen zin om vooraf al te gaan speculeren. Dit zijn de doelen die wij dit seizoen hebben gesteld als groep en dat willen we gaan bereiken."

Afgelopen weekend ging PSV wel hard onderuit tegen Arminia Bielefeld. "Het zijn nog de eerste weken en iedereen moet nog wennen aan elkaar", zo geeft hij aan. "Voor een heel groot deel van de groep is het ook een nieuwe trainer met een ander systeem. Dat is ook weer wennen."

Op zestienjarige leeftijd besloot de verdediger al naar Engeland te vertrekken, maar spijt daarvan heeft hij niet. "Het is achteraf altijd makkelijk praten. Je weet niet hoe dingen gaan lopen. Op dat moment dacht ik dat dat voor mij de beste beslissing was", zegt hij daarover. "Iedereen denkt vaak dat het voor het geld is en natuurlijk betalen ze in het buitenland ook beter, maar dat was voor mij echt niet de reden. Ik had het gevoel dat Liverpool mij veel meer waardeerde dan Ajax in die tijd. Dat is voor mij de reden geweest."




Discussieer mee op de forums


Tags

hoever jana arminia bielefeld engeland espn liverpool

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Laten we nog even bescheiden blijven. De concurrentie zit namelijk ook niet stil, maar PSV gaat natuurlijk altijd voor de titel.
+2/-1

1 jaar geleden
Geen woorden, maar daden. O, wacht...
+3/-1

 
1 jaar geleden
Ga je mee naar het stadion, naar de club van rood en wit. O, wacht..
+1/-0

1 jaar geleden
Nou, gezien de oefenwedstrijden mogen we blij zijn wanneer we directe degradatie ontlopen. Met de slechte verdediging en voorzetloze aanval zie ik het nog niet zo rooskleurig in.....
+2/-6

 
1 jaar geleden
Je zal toch zelf ook wel snappen hoe de situatie er uitziet of moet ik die serieus uitleggen aan jou ?
+2/-1

 
1 jaar geleden
?? Ik snap jouw reactie totaal niet. Het is toch voor een ieder duidelijk welke tekortkomingen deze selectie (nog) heeft?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dan kunnen we elkaar een hand geven aangezien ik jou reactie op basis van 3 oefenwedstrijden in de voorbereiding ook niet snap.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ook al zijn het inderdaad maar oefenwedstrijden, gebleken is toch dat we een spits hebben die afhankelijk is van voorzetten. Met de huidige buitenspelers is de aanvoer naar Luuk zeer mager. Dat is toch een punt van zorg, Gakpo en Madueke verander je niet 123. Ook de labiele defensie is een zorgenkind, dat los je niet alleen maar op door meer ingespeeld te raken. Dat is ook gewoon de ondermaatse individuele kwaliteit van de spelers zelf. Ik ben heel benieuwd of en hoe dit opgelost gaat worden. Mijn excuses voor deze overdosis realisme.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Realisme? Eerder kort door de bocht , er zijn 6 nieuwe spelers, de 3e en laatste oefenwedstrijd stonden luckassen,hoever, til, de jong, benitez op het veld als nieuwe spelers en van ginkel die waarschijnlijk niet eens in de basis komt te staan mag ik hopen. Tegen een Bielefeld dat 1 week voor aanvang van het seizoen zat en wij net 1 week in de voorbereiding er op hadden zitten met internationals en nieuwe aanwinsten samen, als je tegen een team speelt dat al gewend is met elkaar te spelen en verder is qua scherpte en alles eigenlijk dan oogt het traag en inspiratieloos omdat je achter de feiten aanloopt , maar daar zijn oefenwedstrijden voor. Verder verwacht ik van onze backs dat ze er over heen komen en die moeten de voorzetten geven , misschien af een toe een actie naar binnen van Gakpo en Madueke die hem dan voorgeven. Sorry als ik te realistisch en optimistisch ben.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Nou, dat was zoals je al voorspelde een groot succes tegen Villarreal. Ahum. Een team met nauwelijks trainingsdagen. Al mijn beschouwingen, van een weifelende verdediging tot aan een aanval met te weinig voorzetten, zijn uitgekomen....
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik weet niet wat jou verwachting is? Alsjeblieft leg mij even uit hoe het allemaal beter kan.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De eigengereide en voorzetloze Madueke verkopen. Een voorzetgevende buitenspeler ervoor terug halen, met Bakayoko hebben we Madueke 2 al in de selectie. Ik had ook liever een onomstreden rots in de branding centrale verdediger gezien dan een jonge huurling van een Engelse degradatiekandidaat die alles nog moet bewijzen.
+1/-0

 
Gefeliciteerd! De spelers van Jong PSV kunnen niet mee met het niveau van Villarreal. Dat je met de A-ploeg (waarvan een groot deel nog ontbreekt) een uitstekende eerste helft speelde 'vergeet' je wel te benoemen :denk
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat Villarreal net pas is begonnen met de voorbereiding 'vergeet' jij dan te benoemen. Het was ok maar zelfs met een aantal basiskrachten extra vraag ik me af of we over Ajax heen gaan springen dit seizoen zoals onze directie wenst. Daarvoor mist in mijn ogen nog een goede voorzetter op Luuk en een keigoede centrale verdediger.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Aangezien jij schijnbaar zo overtuigd bent dat oefenwedstrijden iets zeggen, verwacht je natuurlijk ook dat ze in Amsterdam geen Europees voetbal gaan halen. 2-5 verliezen van grootmacht Paderborn, met heel veel moeite gelijkspelen tegen de Belgische topclub KAS Eupen. Nee, dat gaat heel erg goed daar :ja

Feyenoord zal na dit seizoen de proflicentie wel in moeten leveren neem ik aan na 0-7 tegen Kopenhagen en 0-4 tegen Union :ja



:denk
+1/-0

 
Laten we inderdaad weer vooral conclusies gaan trekken uit de oefenwedstrijden. Seizoen na seizoen wordt weer bewezen dat het helemaal niks zegt.
+6/-1

1 jaar geleden
Het wennen aan elkaar, het wennen aan een nieuwe trainer en het wennen aan een ander speelsysteem, de vraag is of je daar tijd genoeg voor krijgt. Trouwens van een ander systeem, anders dan het op "hoop van zegen" systeem, heb ik nog niets gemerkt. Ik kijk met name uit naar onze kopsterke spits die geassisteerd moet worden door twee naar binnen draaiende vleugelspitsen... Ik ben er niet gerust op.
+1/-1

1 jaar geleden
Dé opvolger van Jetro!

Ik mag dat wel, beetje bluf erin gooien.

Nou nog wél waarmaken natuurlijk, hahaha. ;-)
+8/-1

 
1 jaar geleden
Ja, hij had wel gelijk dat we 99% kans hadden om kampioen te worden (we werden zelfs 100% kampioen), maar hij ging wel weg voordat we de derde ster hadden.
+1/-0

1 jaar geleden
Je bent zo goed als je laatste wedstrijd. Er is nog wel wat werk aan de winkel en een onervaren trainer blijft gewoon een enorme gok. Ga eerst maar eens de CL en fruitschaal veilig stellen, dan kunnen we gaan dromen. Ik heb er overigens ook heel veel vertrouwen in, maar achterin is het nog altijd niet op orde.
+3/-1

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Zorg jij maar eerst dat je goed verdedigd want van wat ik gezien heb ben ik niet onder de indruk.
+1/-0

1 jaar geleden
Favoriet ? Dan zullen er toch een paar goede centrale verdedigers bij moeten komen.
Er zou ook een tweede spits bij moeten komen naast Luuk de Jong.
Vinicius heeft het afgelopen seizoen helemaal niets gepresteerd. Heeft echt niet de kwaliteit om een super spits te zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben zelf eigenlijk vaak realistisch maar ik ben wel zeker optimistisch als ik naar de selectie kijk , ook zonder een extra cv. Ik denk dat we gaan knallen dit jaar maar de tijd zal het leren.
+1/-0

1 jaar geleden
De weg naar de titel winnen begint met het geloof dat je hem ook kan gaan winnen. Daaruit komt de inspiratie om het gevecht met Ajax echt aan te gaan, en niet bang voor ze te zijn. Daarom vind ik de uitspraak wel positief.
Je kan nu gemakkelijk commentaar op Hoever hebben, maar als hij iets anders zegt dan is het ook niet goed voor iedereen.

Als hij morgen op de training verschijn met een stropdas met een 1 erop, dan wordt het een ander verhaal :)
+2/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Hoever, je moet nog veel leren, met name qua media training…. Hoge bomen vangen veel wind….
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind spelers zonder media training vaak leuker om naar te luisteren.

Zo erg is dit toch niet, beetje vertrouwen uitspreken.
+3/-0

1 jaar geleden
Klaar voor de strijd ok,maar favoriet vind ik misplaatst.
Ook ajax speelt ieder jaar voor de titel in het jaar en dag zelfde systeem en heeft bovendien nog plenty of time en geld om te anticiperen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik hou hier dus niet van. Blijf bescheiden en ga eerst eens ballen!
We zijn trouwens altijd beter vanuit de underdogpositie.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Behoorlijk slechte timing als je net met 4-0 eraf getikt bent door Duitse middelmaat. En zelf ook nog geen al te goede indruk hebt gemaakt. Beter eerst Villareal te kijk zetten, daarna eerst nog de fruitschaal pakken, dan kwalificeren voor de CL, en dan pas dit roepen. Niet andersom.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik begrijp niets van het optimisme van een deel van de fans op dit forum. Denkt men nou echt dat Luuk de Jong het verschil gaat maken? Of een keeper uit de Franse middenmoot? De rest van de aankoop is voor de toekomst, op zich prima maar Ajax is met Bergwijn en Wijndal al meteen op oorlogstserkte en die gaan met die 55 milj van Martinez nog wat speciaals binnenhalen. let maar op.
+1/-0

 
En natuurlijk niet te vergeten dat Sangaré, Gakpo en Gutierrez nog zeker weg zullen gaan :ja
+1/-0

 
1 jaar geleden
Oke, ik hoop dat ik daarin te voorbarig ben geweest. Maar ik ben er nog niet gerust op dat ze alledrie ook blijven.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad, je wordt hier door sommigen verketterd wanneer je de huidige selectie en de tekortkomingen ervan bekijkt. We zijn al kampioen geloof ik.....
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wijndal vind ik persoonlijk niets bijzonders. Eerder net zo'n irritante hark als die Argentijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Van mij hoeft dit niet zo. Een beetje hoog van de toren blazen nadat je met 4-0 op je kloten hebt gekregen van een degradant uit de Bundesliga. Laat het eerst maar eens zien als het straks om het echie gaat in de voorronde CL. Als je daar goede dingen laat zien, kun je het gaan hebben over de verwachtingen voor het komende seizoen.

Ki-Jana Hoever zelf is ook een speler die alles nog moet bewijzen. Een jonkie die we nu 1 jaar bij PSV gaan zien, waar we hem gaan "opleiden" voor een club in de Premier League. Als hij het goed doet, zien we hem volgend jaar niet meer terug. En als hij er niks van kan, dan willen we 'm niet meer terug.

Nee, ik zie ons zeker niet als favoriet. Daarvoor is Ajax te rijk / sterk. Als alle kwartjes bij ons de goede kant op vallen, dan kunnen we misschien een heel hoog plafond halen en dan is er veel mogelijk. Maar dat is iets anders dan de favoriet zijn.
+3/-0

1 jaar geleden
Voor mij hoeft dat bluffen ook niet zo, dat past gewoon niet bij ons. Maar ons onnodig klein maken hoeft nu ook weer niet. Zowel Cocu als Schmidt hadden daar een handje van: -Cambuur uit: "Poeh dat wordt niet makkelijk"
-Eagles, "een van de beste tegenstanders".
-Volendam, "dat is gewoon een lastige wedstrijd"
Je mag als topclub toch wel zeggen dat je respect hebt voor de tegenstander maar dat je wel gewoon hoort te winnen?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Er zit ook iets tussen. En laat op het veld maar zien dat er niets te halen valt. Elke wedstrijd meteen vol aanvliegen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het bluffen is juist belangrijk. Dat zorgt ervoor dat je zonder angst op het veld staat. Hier in het zuiden willen we ons al snel klein maken. De tijd van Milan Milan who the f*ck is Milan moet weer terug dalen in het Philips stadion. Geen tegenstander te groot, want wij zijn PSV Eindhoven. Voetbalhoofdstad van Nederland!!!!!
+1/-0

1 jaar geleden
Haha ja, zou mooi zijn. Natuurlijk gaan we voor de titel en er zit klasse in de huidige groep, maar in Amsterdam staat er straks ook weer een megateam met de bedragen die ze kunnen uitgeven
+1/-0

1 jaar geleden
Aanvallers beslissen wedstrijden, defensies kampioenschappen. Met deze defensie ga je het gewoon niet redden. Simpel.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage