Transparent
Inloggen
Sluiten

Aad de Mos: "PSV mist nog hardheid"

18 juli 2022 22:15 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Aad de Mos: "PSV mist nog hardheid"; image source: Pro Shots

Naar aanleiding van de loting van PSV voor de derde voorronde van de Champions League sprak De Telegraaf met Aad de Mos. De oud-oefenmeester van de Eindhovenaren voorziet een lastige kluif in AS Monaco. "Dit is een heel ander Monaco dan de ploeg die vorig seizoen tegen PSV speelde. Monaco is ingespeeld. Ik ken de trainer persoonlijk. Clement is tactisch ijzersterk", vertelt De Mos. PSV aan de andere kant "mist nog hardheid". Hij vervolgt: "Jongens als Hoever en Simons hebben nog te weinig gespeeld. Je kunt niet blijven roepen dat je goed hebt ingekocht. De nieuwe keeper heeft er bijvoorbeeld toch al acht in het mandje liggen".

Meer op Telegraaf




Tags

mos hardheid monaco clement hoever ijzersterk kluif mandje oefenmeester simons telegraaf voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat is dit voor een absurd slechte, vaag onderbouwde analyse?
+4/-0

 
1 jaar geleden
Classic Aad dit. Een beetje warrige praat en meestal incorrect qua feiten.
Nu ook weer: "De nieuwe keeper heeft er bijvoorbeeld toch al acht in het mandje liggen". Is ook gewoon aantoonbaar onjuist: hij kreeg er tegen Cercle 0 tegen, tegen Arminia 2 tegen en tegen Villareal 2. De Mos zit er na 3 wedstrijden al weer 50% naast. Precies de reden om volstrekt te negeren wat hij zegt.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Waarschijnlijk omdat het een samenvatting, van een samenvatting van een gesprek was. Hij heeft wel een punt vind ik. Clement is de beste coach die Belgie de laatste jaren heeft voortgebracht. Die is in de winter overgekomen naar Monaco en bracht ze van de 8e plaats naar CL voetbalmissen op 1 doelpunt. Ruud is natuurlijk een wereldgozer maar het blijft een ervaren coach met een veel duurder team tegen PSV die de eerste belangrijke wedstrijd onder een beginnende coach speelt. We moeten eerlijk zijn. Als wij doorgaan is dat een verassing en een mega prestatie.

Ook vind ik dat hij een punt heeft mbt. hardheid. We missen nog een ervaren leider op het middenveld of achterin die het spel op sleeptouw kan nemen zoals Guardado dat kon. Wat dat betreft is het jammer dat we een gehuurde centrale verdediger met weinig ervaring hebben gehaal.d
+1/-0

 
1 jaar geleden
Er wordt hierboven wel gejammerd tegen beter weten in, maar Aadje heeft hier wel een punt.
+1/-0

1 jaar geleden
Over het algemeen zit Aad er telkens naast. Dus dat biedt perspectief.
+7/-0

1 jaar geleden
Ook hun beste speler is verkocht en zij zijn ingespeeld?
+2/-0

1 jaar geleden
Helaas heeft hij wel gelijk met z’n ingespeeld.
Kijk maar naar de oefenwedstrijd tegen inter Milaan van gister als ik het goed hebt.
Als wij het niet beter gaan doen vrees ik het ergste.
Morgen gewoon met de basis tegen fc Eindhoven en niet van alles door elkaar.
+1/-0

 
Nog steeds zeggen die oefenwedstrijden helemaal niks. Ieder seizoen wordt dat weer opnieuw bewezen.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Klopt maar hoe soepel hun spel is en hoe giftig dat zeker wel aangezien dit psv nog zoekende is wat logisch is. Vandaar dat hij wel gelijk heeft in dat Monaco al ingespeeld is.
+1/-0

1 jaar geleden
Niet alleen (gebrek aan) hardheid dat eraan schort.

Dat van die 8 tegentreffers van Benitez klopt natuurlijk niet. Sowieso geen goals geïncasseerd tegen Cercle. En speelde hij de hele wedstrijd in Gütersloh?
+2/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Hij heeft gewoon een punt. PSV heeft gewoon de pech dat we direct die tegenstander loten waar we nog lang niet klaar voor zijn. We zijn nu letterlijk in dezelfde positie als Galatasaray toen zij vorig jaar als ploeg in opbouw tegen een goed ingespeeld PSV moest aantreden. Hoop niet dat van Nistelrooij zo naïef is om zijn geliefde spel met 1 controleur te spelen. Mocht je kans van slagen willen hebben dan niet proberen te ‘voetballen’ maar puur op resultaat. Dat betekent sowieso tandem Sangare/Guti als blok en hopen op een goede Benitez en magische ingeving van 1 van de voorste 3 (Luuk, Cody, Noni). Het erin slijpen van zijn geliefde spel dat komt later wel
+3/-0

 
1 jaar geleden
Als je gaat om "niet te voetballen" dan blijf aub thuis. PSV kan niet voor de goal gaan hangen en hopen dat ze 1 kans krijgen die er dan in moet.
Het is al erg genoeg dat je tegen zo'n gedrocht als Monaco moet voetballen, voor mij een club zonder ziel en zonder toeschouwers. Maar speel in ieder geval je eigen spel, ook al lukt het niet dan kun je in ieder geval met opgeheven hoofd het gaan proberen in de EL. Ga je voor de goal hangen en hopen op die ene kans dan word je door zo'n ploeg genadeloos afgestraft.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Waar staat dat ze voor de goal moeten hangen? Met ‘niet voetballen’ bedoel ik op resultaat met het blok Sangare/Guti op het middenveld ipv het aanvallende spel wat van Nistelrooij erin probeert te slijpen maar nu echt geen tijd voor is.
+1/-0

1 jaar geleden
Haha, Aad. Krijgt me toch aan het lachen. Het eerste deel kan ik nog wel volgen. Maar de laatste 2 zinnen zijn lachwekkend.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Precies - hij zegt dat je niet kunt roepen dat je goed ingekocht hebt, maar blijkbaar wel dat je een garantie bent op succes. :D
+1/-0

1 jaar geleden
Kunnen we die reacties van Aadje niet eens gewoon weglaten op deze site? Niemand neemt hem toch nog serieus.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage