Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: Mauro, Ramalho halen AS Monaco mogelijk niet

19 juli 2022 10:18 - ED
Foto: Pro Shots

ED: Mauro, Ramalho halen AS Monaco mogelijk niet; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het ernaar uitziet dat André Ramalho en Mauro Júnior niet op tijd fit zullen zijn voor de heenwedstrijd tegen AS Monaco op 2 of 3 augustus. Verdedigend is het aantal opties hierdoor beperkt voor trainer Van Nistelrooy. Het valt niet uit te sluiten dat PSV nog met spoed kijkt naar versterking van de achterhoede.

Meer op ED




Discussieer mee op de forums


Tags

mauro monaco ramalho achterhoede heenwedstrijd nistelrooy spoed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Voor één wedstrijd zou ik geen extra speler halen, tenzij Max en/of Mwene nog vertrekt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Eens. Goede kans ook dat je in de CL niks te zoeken hebt. Ik snap wel dat er een hoop geld te halen valt in de CL, maar PSV komt eenvoudig kwaliteit en automatismen tekort om een rol te spelen op dat niveau.
Overwinteren in de EL lijkt me een reëel streven.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik zou toch liever in de Europa League terecht komen en overwinteren vanuit de Champions League, om zo eerst de tientallen miljoenen startpremie mee te pikken.
+3/-0

 
1 jaar geleden
EL is nagenoeg hetzelfde niveau. Komen we ook gewoon in pot 3 of 4 en kom je CL waardige ploegen tegen. Subtop Spanje Engeland Frankrijk of Duitsland kunnen we ook niet van winnen. Dan maar die CL miljoenen op de bank erbij.
+1/-2

 
Pot 2 met een kleine kans op pot 1. Maar leuk geprobeerd weer.
+1/-0

1 jaar geleden
Volgens mij weten we toch al een maandje of wat dat een sterke, ervaren center back geen overbodige luxe zou zijn, ook als iedereen fit is. Waarom er gewacht is tot het allerlaatste moment en er weer een paniek aankoop dreigt te moeten worden gedaan is mij niet duidelijk.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
@Mathildelaan. Hoezo niks te zoeken hebt in de CL. Is dat niet erg klein gedacht. Benfica vorig jaar 2x onder de duim gespeeld, en toch verloren omdat Zahavi het net niet afmaakt. Miniem verschil. Net zoals we eigenlijk de titel hadden moeten pakken als de Var zijn werk beter had gedaan. Op basis van die overrompelende potjes tegen Benfica wilden ze notabene Schmidt hebben. Hadden die Portugezen wel wat te zoeken in de CL als het verschil zo klein is? Had Brugge, Young Boys, FC Sheriff, Malmö of Besiktas meer in de CL te zoeken dan PSV? Als wij compleet zijn, dan doen wij niks onder voor menig nummer 4 uit elke poule.

Probleem is dat we weer eens niet compleet zijn. Erg irritant om terug van vakantie te komen met blessures.
+7/-0

1 jaar geleden
Al jarenlang (destijds ten tijde van Pieters en Wijnaldum al) bekruipt mij een gevoel dat er binnen de medische staf van PSV structureel fouten gemaakt worden. Het zal wel domme pech zijn maar gevoelsmatig denk ik dat wij veel vaker geconformeerd worden met ‘onverklaarbare’ blessures.
+3/-0

1 jaar geleden
Bedankt herr Smith
Dat je deze spelers vorige jaar hebt gespaard.
+1/-4

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja joh natuurlijk, dit is ook de schuld van Schmidt. Zullen we er de hittegolf en de smog waarschuwing dan ook maar meteen bij doen?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Is het niet de schuld van JdJ ? Ik dacht dat op dit Forum altijd alles aan JdJ lag ?
+2/-0

1 jaar geleden
Goh wat verrassend dit... je verwacht het niet.
+1/-0

1 jaar geleden
Seizoen is nog niet begonnen of 20% van de selectie zit alweer in de lappenmand. Ik denk dat zonder CL Sangare en Gakpo gaan vertrekken. Dan wordt het pas echt inzetten op de jonkies. Ruud begint er alvast maar mee.
+1/-0

1 jaar geleden
Met 5-4 of 6-5 winnen levert ook 3 punten op. Aldus JdJ.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als ze met die cijfers Monaco kunnen wegzetten, hoor je mij niet klagen...
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Geen paniekvoetbal graag. Ook zonder die twee en Boscagli (hoe vervelend ook) kan de achterhoede nog altijd kiezen uit Hoever-Mwene-Teze-Obispo-Max-Luckssen-Brandwaithe. Graag rustig blijven.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage