Transparent
Inloggen
Sluiten

Gakpo, Til, Mwene, Guti mogelijk tegen Betis

22 juli 2022 20:15 - ED
Foto: Pro Shots

Gakpo, Til, Mwene, Guti mogelijk tegen Betis; image source: Pro Shots

Morgenavond speelt PSV de laatste belangrijke oefenwedstrijd voordat het seizoen weer van start gaat met de strijd om de Johan Cruijff Schaal en de Champions League kwalificatierondes. In het Philipsstadion is Real Betis uit Spanje de tegenstander. Het lijkt erop dat trainer Van Nistelrooy over een vrij fitte selectie kan beschikken. Zo trainden Gakpo, Til, Mwene en Gutiérrez deze week weer mee met de groep en zijn zij weer inzetbaar als het niet tegen zit. De nieuwe aanwinsten Sávio en Branthwaite kunnen helaas nog niet spelen, vanwege ontbrekende IND-papieren.

Vinicius en Ramalho herstellen voorspoedig en zijn wellicht in de officiële wedstrijden weer inzetbaar. Dat laatste geldt voorlopig nog niet voor Mauro, die nog kampt met zijn liesblessure.

Het ED meldt verder dat Shurandy Sambo, Mathijs Tielemans, Mohammed Amin Doudah, Dennis Vos, Jenson Seelt en Jeremy Antonisse zich weer aansluiten bij het Jong PSV van Adil Ramzi.

Meer op ED




Discussieer mee op de forums


Tags

betis gakpo mwene til guti amin antonisse branthwaite doudah gutierrez ind jenson jeremy jong liesblessure mathijs mauro nistelrooy philipsstadion ramalho ramzi sambo savio seelt tielemans vinicius vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zou eens tijd worden... en de rest.
+3/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ruud, mien lieve jonhuh, ik zal oe ‘ns helpe’n
Benitez
Mwene Teze , obispo Max
Til Guti Sangare Veerman
Luuk/gakpo
+1/-0

 
1 jaar geleden
Onzen Jarred is nog niet speelgerechtigd. Dus zal niet spelen. Staat ook in de voorbeschouwing zie ik.
+1/-0

1 jaar geleden
Beter dan we gewend zijn de laatste tijd, maar de meeste andere teams staan er fitter voor na de zomerstop. Met Mauro, Boscagli en misschien Ramalho missen we voorlopig nog steeds een belangrijk deel van de basis.
+1/-0

1 jaar geleden
Hoe zit dat dan met het IND?
Kunnen ze niet sneller?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat is een overheidsinstantie, wat denk je zelf😊
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage