Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer Scamacca kan PSV miljoenen opleveren

22 juli 2022 22:38
Foto: Pro Shots

Transfer Scamacca kan PSV miljoenen opleveren; image source: Pro Shots

Volgens Engelse media zijn de clubs West Ham en Sassuolo het eens over de transfer van Gianluca Scamacca naar de Engelse club. PSV heeft bij de verkoop van Scamacca in 2017 een doorverkooppercentage van 11% bedongen. De transfersom waar nu overeenstemming over lijkt te zijn bereikt bedraagt circa 36 miljoen euro plus maximaal 6 miljoen aan bonussen. Voor PSV levert de deal derhalve minstens 4 miljoen euro op.




Tags

scamacca circa ham sassuolo west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat zijn een hoop tattoos
+1/-1

 
 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Inhoudelijke reactie dan maar;
Ik weet nog dat Scamacca bij PSV kwam. Beer van een vent, zeker voor zijn leeftijd. Heeft het niet gemaakt, later bij Zwolle ook niet. Mooi om te zien dat het er nu uit komt. Benieuwd hoe hij het bij WHU gaat doen. Mocht het daar ook lukken dan gaat een transfersom helemaal over de kop en komt hij misschien wel in de top 10 van hoogste rendement qua transfersom voor een jeugdproduct van PSV.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Inderdaad. Toen PSV hem haalde was hij geloof ik 16 en dacht ik dat is echt zo'n gast die te boek staat als groot talent enkel en alleen omdat hij fysiek 5 jaar voor ligt op zijn leeftijdsgenoten. Heb me toch vergist haha.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wij allemaal, diegene die dit na Zwolle voorspeld zou hebben. Zo zie je maar dat de juiste club, met een goed klimaat, die een jongen kunnen poetsen, heel belangrijk is.
+1/-0

 
Datzelde idee hd ik ook, maar deze Scamacca blijkt dus ook og over een sterke wil te beschikken en is tot een echte kerel ontwikkeld
Chapeau Scamacca.
+1/-0

1 jaar geleden
Hopelijk worden die miljoenen wijs besteed.

Bijvoorbeeld aan een goede dan wel iig degelijke verdediger.
+5/-0

1 jaar geleden
Nog niet zo verkeerd een beetje investeren in jeugd.
+1/-0

1 jaar geleden
Dat was dan een goede zet met die 11%. Het geld stroomt binnen, maar een verdediger van enige statuur kunnen we niet krijgen.
Dat snap ik dan niet🤔
+2/-0

1 jaar geleden
Sassuolo heeft er kennelijk altijd vertrouwen in gehouden, door Scamacca niet te verkopen maar hem maar liefst 4x te verhuren, aan 4 verschillende clubs. Uiteindelijk levert het ze (en ons) een boel knaken op.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage