Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV dicht bij komst van toptalent Tygo Land'

25 juli 2022 12:29 - Sander de Vries
Foto: Pro Shots

"PSV dicht bij komst van toptalent Tygo Land"; image source: Pro Shots

PSV is dicht bij de komst van Tygo Land. Volgens Leeuwarder Courant-verslaggever Sander de Vries betaalt PSV 700.000 euro voor het 16-jarige toptalent van sc Heerenveen en kan dat bedrag via bonussen en een doorverkoopregeling nog verder oplopen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de middenvelder bij de selectie van PSV Onder 18 zal komen, maar hij mogelijk al de overstap maakt naar Jong PSV indien zijn ontwikkeling snel gaat.

De transfer van Land, die in Eindhoven een contract voor drie jaar zal tekenen, wordt mede mogelijk gemaakt door de talentenpool die is opgericht bij het tweede partnerfonds.




Tags

tygo courant doorverkoopregeling heerenveen jong leeuwarder partnerfonds talentenpool vries

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Als deze jongen idd de nieuwe Franky de Jong wordt is het een goede investering. Los van het feit of je een 16 jarige uit zijn omgeving moet halen. De kans dat Ajaks er anders mee aan de haal was gegaan was vrij groot geweest. Ik ben wel benieuwd waarom een jong talent voor PSV kiest ipv naar Amsterdam te verkassen of naar een andere kapitaalkrachtige club. Meestal kiezen zulke talenten voor een stap naar de Toekomst.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Simpel toch. De frisse boslucht van de Herdgang versus die stinkende rioollucht uit die stinkstad. Keuze was snel gemaakt.

En ze hadden Frenky ook kunnen hebben hier. Van thuis uit allemaal voor PSV. Maar een jaar te lang gewacht. Brands baalde destijds. Vandaar dat ie nou maar gas bij gegeven heeft met Frenky 2.0
+2/-0

1 jaar geleden
Psv heeft meer dan prima faciliteiten,een goede doorstroming vanuit de jeugd en als je daarnaast een goed verhaal voor zijn toekomst kan overleggen zijn we toch een uitstekende partner/werkgever?
Hopelijk kan hij zijn talent inlossen.
+1/-0

1 jaar geleden
De 13 jarige Mik Akkermans is een tijdje geleden voor 1 ton van PSV naar Feyenoord verkast. Dus ook in het jeugdvoetbal gaan er al flinke bedragen om. Die jeugdspeler komt uit een Feyenoord familie en maakte waarschijnlijk daarom de overstap naar Rotterdam.
+1/-0

1 jaar geleden
Of deze jongen het wel of niet redt: ik vind het wel mooi dat er dergelijke keuzes in Eindhoven gemaakt worden. Erg benieuwd hoe er bepaald wordt wie wel/ niet in aanmerking komt voor een dergelijke transfer en welke mensen betrokken zijn bij dit proces. Wat is hun ‘track record’?
+1/-0

1 jaar geleden
Dit moet natuurlijk gezien worden als een investering, men heeft het idee dat deze jongen zo'n groot talent is dat hij later meer waard wordt. Persoonlijk vind ik het wel een beetje ver gaan om 700.000 euro neer te leggen voor een 'stel jeugdpuistjes' en zo'n jongen naar de andere kant van het land te halen.

We zullen zien wat het wordt! Als het inderdaad een "Frenkie-achtig" talent is, zijn we straks spekkoper. Maar met zulke jonge voetballers kan er nog zoveel gebeuren onderweg..
+1/-0

1 jaar geleden
Jimte Scholten daar dan ook maar meteen wegplukken zou ik zeggen...
+0/-0

1 jaar geleden
Super belangrijk om te blijven zoeken en investeren in de top top talenten. Dat is een strategische richting die we een paar jaar geleden zijn ingeslagen.
Die jongetjes komen niet allemaal uit Eindhoven. Het is veel geld en er zal af en toe wat mis gaan met zulk jong talent, maar ik juich het toe.

(ps. om het in perspectief te bregen, volgens mij heeft Bayern net 30M (!) voor een 17 jarig talent betaald)
+2/-0

1 jaar geleden
Voor een echt groot talent vind ik 7 ton niks te veel. 5 miljoen voor Lucassen is veel, net zoals 10 miljoen voor Baumgartl en zo zijn er nog talloze. Voor de prijs van Lucassen haal je 7(!) toptalenten van 7 ton. Lijkt me sterk dat je daar niet beter van wordt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
En van die 7 talenten breekt er echt wel 1 door die voor 10 miljoen minimaal de deur uit gaat.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage