Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelroooij: 'Als je vijf goals maakt in een finale is het een droomstart'

31 juli 2022 00:15

Ruud van Nistelrooij kreeg in gesprek met ESPN direct de vraag of hij in de wedstrijd had gezien of zijn ploeg al bezig was geweest met de wedstrijd tegen AS Monaco. "Dat vond ik eigenlijk de hele wedstrijd niet", aldus Van Nistelrooij. "Toen we met 4-2 voor kwamen, ben ik gaan wisselen en dat had ook daarmee te maken. Toen haalde ik jongens er af die in de voorbereiding wat minder minuten hadden gemaakt."

De trainer was het niet helemaal eens met de opmerking dat PSV in de eerste dertig minuten overlopen werd. "Ik vond de eerste tien minuten voor ons", zo gaf hij aan. "Zo heb ik het beleefd. We kwamen een aantal keer op hun helft met goed druk zetten en dwongen hun de lange bal te spelen. Daarna merk je wel dat Ajax met crossballen naar de zijkanten en met snelheid een-tegen-een een geweldige goal maakt. Ze kwamen er toen vaak door op onze rechterkant."

Uiteindelijk keek Van Nistelrooij wel heel tevreden terug op de wedstrijd. "Ramalho heeft weer minuten gemaakt, een aantal jongens heeft hun debuut gemaakt. Je maakt vijf goals in deze wedstrijd en wint de finale. Dan is het een droomstart", zei hij daarover. "Als je dit kan vieren met elkaar en je maakt er vijf en schiet er nog eentje op de lat... Als je onze goals ziet, waren het ook gewoon echt goede goals. Genieten."
Tags

droomstart nistelrooij nistelroooij crossballen dwongen espn monaco overlopen ramalho

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko benitez boscagli branthwaite celtic dortmund drommel ehv feyenoord gakpo gister guti hibs jong monaco obispo obispu ramalho rangers saibari sangare shevchenko sir tackles teze til tinus veerman xavi yedder