Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'Uiteindelijk win je met 5-3, prima"

31 juli 2022 00:23

In gesprek met ESPN keek Guus Til met een heerlijk gevoel terug op zijn debuut voor PSV. "We hadden in het begin niet veel de bal, maar je weet dat als je er dan doorkomt dat Luuk dan naar de eerste paal gaat en die centrale verdedigers meetrekt. Daarachter valt dan de hele tijd de ruimte voor mij", aldus Til.

De middenvelder was het niet eens met de opmerking dat hij te weinig in het spel werd betrokken. "Ik ben de meest diepe middenvelder. Ik kan de bal dan wel gaan ophalen, maar ik ben niet de speler die de ballen dan weglegt. Heeft het dan wel zin? Help ik het team daarmee? Als ik dieper blijf staan, hoef ik minder ver te lopen als die bal er doorkomt", zo gaf hij aan. "Ik vind dat ik in mijn kracht moet spelen. Dat is dit. Ik heb eigenlijk ook geen flauw idee hoe ik die tweede maak. Ik schamp hem volgens mij, maar ik was vooral bang voor die bokshandschoenen van de keeper. Maar hij raakte volgens mij Blind, dus ik was op tijd weg."

Met de wedstrijd tegen AS Monaco was de ploeg geen moment bezig geweest. "Dat woord is geen moment gevallen. Dat is dus goed gelukt. Nu gaan we naar Monaco", zei hij daarover. "De eerste twintig minuten moesten we nu nog naar adem happen, maar uiteindelijk win je met 5-3. Prima."
Discussieer mee op de forums


Tags

til doorkomt monaco blind bokshandschoenen daarachter espn happen meetrekt schamp weglegt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berekening centen corona cxt emmen eredivisie feyenoord fortuna fur gakpo hendrikus izecson jong karl lauterbach middelpunt monaco nederland onomstotelijk oversterfte rivm saibari sangare santos schuurs seuntjens shevchenko straal var vinicius