Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'We moeten op ons allerbest zijn om een goed resultaat te halen'

1 augustus 2022 21:06

Op de persconferentie van maandagavond gaf Ruud van Nistelrooij aan dat het duel van zaterdag tegen Ajax voor extra vertrouwen heeft gezorgd. "Het vertrouwen neem je mee, maar AS Monaco was de zwaarste loting voor ons en we weten dat er een topteam tegenover ons staat", aldus Van Nistelrooij, opgetekend door het Eindhovens Dagblad. "We moeten op ons allerbest zijn om een goed resultaat te halen. Het vraagt een andere benadering dan tegen Ajax omdat Monaco een ander team is en andere kwaliteiten heeft."

Tijdens de voorbereiding op het duel van dinsdag zijn dan ook andere accenten gelegd. "Als je kijkt naar de twee spitsen die AS Monaco heeft, vraagt dat weer wat anders. Ze hebben hele goede aanvallers en daar moeten we rekening mee houden", zo gaf hij aan. "Voor ons is het belangrijk hoe iedereen van ons maandag door de training komt. Daarna zetten we alles op een rijtje voor de opstelling. De laatste training kan altijd nog bepalend zijn."

Het aantal tegentreffers van PSV is voor de trainer wel een aandachtspunt. "We moeten vaker de nul houden en alerter zijn. AS Monaco heeft een aanvallend team, met veel spelers die kunnen scoren", zei hij daarover. "Dat hebben wij ook. Ik ben heel blij dat we deze wedstrijd kunnen spelen. We hebben een droom om in de Champions League te komen, inclusief onze supporters die reizen. Dit wordt een ongelooflijk moeilijke opdracht, maar we doen er alles aan om ons doel te bereiken."
Tags

monaco nistelrooij allerbest aandachtspunt alerter topteam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

antonia antony benitez boscagli ehv eredivisie feyenoord gakpo gister guti hibs izecson jong monaco obispo obispu paniek popcorn ramalho rangers saibari sangare santos shevchenko simons teze til tinus veerman ziyech