Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Uiteindelijk kun je met 1-1 wel tevreden zijn'

2 augustus 2022 22:46

In gesprek met ESPN gaf Luuk de Jong aan dat hij er fysiek doorheen zat aan het eind van de wedstrijd. "Het was een aardige strijd en ook behoorlijk benauwd hier", aldus De Jong. "Complimenten aan het hele team. We hebben met z'n allen gestreden. Het was niet makkelijk, zeker niet aan het einde."

Dat PSV er aan het eind doorheen zat, had volgens de aanvoerder met verschillende redenen te maken. "Natuurlijk is het zwaar als je een wedstrijd tegen Ajax hebt gespeeld en nu weer moet, maar daar moeten we fit genoeg voor zijn. Het was ook gewoon heel benauwd", zo gaf hij aan. "We kunnen wel heel veel excuses gaan zoeken, maar we moeten ook naar onszelf kijken. We waren niet zuiver genoeg aan de bal, waardoor het een heel zware wedstrijd wordt op en neer. Dat merkte je aan iedereen. Dan kun je wel tevreden zijn met 1-1 uiteindelijk."

PSV kan volgende week nog flink aan de bak om de play-off ronde van de Champions League te halen. "Het is een pittige ploeg. Dat merkte je vandaag ook", zei hij daarover. "Ik verwacht dat we met de fans erachter in Eindhoven en met beter spel we een betere wedstrijd op de mat kunnen leggen."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong benauwd espn zuiver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje