Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'We hadden hier echt wel met 2-0 kunnen winnen'

2 augustus 2022 22:54

Joey Veerman was het in gesprek met ESPN niet eens met de opmerking dat PSV tevreden kon zijn met een 1-1. "We kregen echt een kutgoal tegen. Als Guus iets meer geluk had, die bal van Saibari die net naast gaat... We zijn met de kansen nogal ongelukkig geweest", aldus Veerman. "In de eerste helft kreeg ik ook nog een heel grote kans. Ondanks dat we veel achter de bal hebben aangelopen, hadden we hier wel met 2-0 kunnen winnen."

In de openingsfase had PSV het nog heel lastig met Monaco. "We zijn nog veel te slordig aan de bal. Ik weet ook niet wat het is", zo gaf hij aan. "Daardoor lopen we heel veel achter de bal aan. Gelukkig zijn we wel heel erg fit, maar als we zuiverder aan de bal zijn kunnen we veel meer kansen creëren."

Aan het eind van de wedstrijd was de fitheid binnen de ploeg wel weg. "Maar dat is ook niet gek. We hebben tweeënhalve dag geleden nog gespeeld. Dat speelt natuurlijk mee", zei hij daarover. "We waren pas om 1 uur 's nachts thuis. De volgende dag is het herstellen en op maandagochtend zit je alweer in het vliegtuig. Het is wel heel matig ingepland allemaal."

De middenvelder is nog wel vol vertrouwen over de return van volgende week. "We gaan weer volle bak", reageert hij daarover. "Met ons publiek er achter tijdens een Champions League avondje, krijgen ze poep in de broek."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey broek espn fitheid ingepland kutgoal monaco nachts openingsfase poep saibari tweeenhalve zuiverder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage