Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Teleurgesteld dat je niet wint, maar ook realistisch omdat het een terechte uitslag is'

2 augustus 2022 23:03

In gesprek met ESPN gaf Ruud van Nistelrooij aan een dubbel gevoel over gehouden te hebben aan de wedstrijd. "Aan de ene kant teleurgesteld dat je 1-1 speelt, maar aan de andere kant ook realistisch naar de tweede helft waarin je merkt dat het lampje uit ging", aldus Van Nistelrooij. "Je zag heel erg terug dat wij zaterdag nog een zware wedstrijd hebben gespeeld en zij niet. Alles bij elkaar teleurgesteld dat je niet wint, maar wel realistisch dat het een terechte uitslag was."

De trainer was niet tevreden over het spel van zijn ploeg in de beginfase. "We deden te weinig met het balbezit. We hadden veel mogelijkheden om door te voetballen en tot kansen te komen, maar dat stokte de hele tijd door fouten in de passing", zo gaf hij aan. "Positioneel stond het wel goed, maar het stokte dan. De wedstrijd hadden we verder wel onder controle en maken ook een heel goede goal. Dat gaf een boost, maar in de tweede helft kwamen we heel goed weg en hebben we tot het einde moeten knokken."

Van Nistelrooij was wel trots op zijn team. "Als je ziet hoe diep ze zijn gegaan in de tweede helft...", zei hij daarover. "Je neemt een gelijkspel mee naar volgende week, dus het gaat om één wedstrijd en daar komt één winnaar uit. We weten hoe we gesteund zullen gaan worden en we weten ook dat iedereen goed uit de wedstrijd is gekomen. Wel met vermoeidheid, dus het wordt wel even herstellen. Maar nu gaat vol de focus op de competitiewedstrijd van zaterdag."
Tags

nistelrooij stokte beginfase espn lampje passing positioneel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berekening centen corona cxt emmen eredivisie feyenoord fortuna fur gakpo hendrikus jong karl lauterbach middelpunt monaco nederland onomstotelijk oversterfte rivm saibari sangare savio schuurs seuntjens shevchenko straal tenenkrommend teze var