Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV opent competitie met gelijkspel tegen Willem II

5 augustus 2022 22:00
Foto: Pro Shots

Jong PSV opent competitie met gelijkspel tegen Willem II; image source: Pro Shots

Jong PSV is het seizoen begonnen met een gelijkspel tegen Willem II. Op bezoek bij een van de titelfavorieten eindigde het duel in 1-1. Matthijs Tielemans opende na bijna een uur spelen de score met een knap schot van buiten de zestien, maar al snel lag de gelijkmaker al in het net. Vooral in de slotfase moest doelman Kjell Peersman meerdere keren reddend optreden, maar hij wist zijn doel verder schoon te houden.

Jarrad Branthwaite en Sávio kregen beiden een basisplaats en maakten daarmee hun eerste minuten in Nederland. Omdat beide huurlingen in de rust al werden gewisseld kunnen ze zaterdagavond ook aansluiten bij de A-selectie voor de wedstrijd tegen FC Emmen.

Opstelling Jong PSV: Peersman, Comenencia, Seelt, Branthwaite (46' Jansen), Vos, Colyn (90' Leysen), Doudah (78' Kreekels), Tielemans, Sávio (46' Babadi), Van Duijven (67' Nassoh), Sealy




Discussieer mee op de forums


Tags

jong branthwaite peersman savio tielemans babadi colyn comenencia doudah duijven emmen huurlingen jansen jarrad kreekels leysen nassoh nederland reddend schoon sealy seelt titelfavorieten vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Knap resultaat van Jong! Savio en Brainthwaite hebben zich laten zien. Ook Kjell Peersman keepte een puike wedstrijd.
Ik heb niet de hele tweede helft gezien, maar 8 minuten extra tijd??? Ik ben niet zo van de complottheorieën, maar net als bij het eerste ga ik vanaf nu wel extra op de arbitrage letten.
+1/-0

 
Tien wissels (waarvan de laatste in blessuretijd), veel tijdrekken en veel opstootjes. Dan is uiteindelijk 7 minuten en een paar seconden best logisch.
+1/-1

1 jaar geleden
Lekker vooral omdat het tegen die Tilbo's is. Het ajaks van het zuiden zoals ze zich zo graag noemen. Peersman is een prima keeper en hield jong op het eind op de been met prima reddingen. Eerste helft maakten Braithwaite en Savio een goede indruk. De 2e helft zonder beide heren goed overeind gebleven met een schitterend doelpunt van Tielemans. Complimenten voor jong om tegen een kampioenskandidaat overeind te blijven.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Nou zo noemen ze zichzelf niet hoor, Co Adriaanse heeft ooit eens die ambitie uitgesproken en dat is een beetje blijven plakken bij sommige mensen. De gemiddelde Willem II supporter heeft net zo weinig op met Ajax dan met Excelsior.
+1/-0

1 jaar geleden
Keurig resultaat.
Spits ook om in de gaten te houden. 17 jaar.
Benieuwd hoe ze de komende wedstrijden doorkomen.
+1/-0

1 jaar geleden
Willem II - PSV II

Willem II is behoorlijk afgegleden in een paar jaar tijd. Van een vijfde plaats en Europees voetbal (tegen Luxemburgers met veel gemak en in de ronde erna eruit tegen Rangers) naar een gelijkspel tegen het tweede van PSV.

Ze mogen het volgende week nog een keer proberen tegen een Eindhovense club. Dan mogen ze aantreden tegen FC Eindhoven aan de Aalsterweg. Die zijn de competitie wel goed begonnen met een 1-3 overwinning op FC Den Bosch.
+1/-0

1 jaar geleden
Knap resultaat en met de korte flitsen die ik heb gezien werd er goed gevoetbald en maakte de nieuwkomers ook een goede indruk.
Tielemans vrij sterk en hoop dat hij op zijn tijd ook speelminuten in het eerste krijgt als beloning.
+1/-0

1 jaar geleden
Is er iemand die weet wat je kan doen als je je seizoenkaart niet meer kan vinden op match day? 😅
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als het goed is kun je via kaartverkoop (bellen of stadion) een nood seizoenkaart krijgen voor 2,50. Dan krijg je een papieren ticket.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Tip : spreek met jezelf een plek af waar je hem standaard neer legt bij thuiskomst. Voorkomt regelmatig vloekend door het huis lopend op matchday. Ik laat ff in het midden hoe dit alles mezelf vergaat;-)
+2/-0

1 jaar geleden
Heb maar flarden gezien maar kreeg wel het idee dat er wat meer verbetenheid in de ploeg zit om een punt over de streep te trekken.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje