Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Fijn dat ik zo veel minuten kan maken'

6 augustus 2022 23:11

In gesprek met ESPN gaf Luuk de Jong aan tevreden te zijn dat PSV een goede opwarmer had voor de return tegen AS Monaco. "Dat zag je er aan het eind van de wedstrijd ook wel een beetje aan af en aan het begin van de wedstrijd ook eigenlijk wel", aldus De Jong. "We waren een beetje slordig, maar we pakken het na de 1-0 wel goed op. Toen kwamen we wat losser en vielen de goals. Wel jammer van die tegengoal."

Echt een verklaring voor de mindere start had hij niet. "Iedereen weet dat je altijd goed moet beginnen, ook deze wedstrijd. Je wil de competitie altijd goed beginnen", zo gaf hij aan. "We waren in het begin een beetje zoekende en af en toe gewoon slordig. We moeten zuiverder zijn. Dat ging na de 1-0 wel beter."

Veel spelers kregen tijdens het duel rust. Voor de aanvoerder was het niet nodig. "Ik heb ook twee minuten rust gehad", zei hij daar lachend op. "Ik vind het lekker om 90 minuten te spelen en in het ritme te komen. Dat heb ik afgelopen jaar wat minder gehad, dus ik voel me goed en fit. Fijn dat ik zo veel minuten kan maken."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong espn losser monaco opwarmer zoekende zuiverder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje