Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruciale return wacht voor PSV in het Philips Stadion

8 augustus 2022 10:50

Voor PSV staat er dinsdag weer een cruciale wedstrijd op het programma. In het Philips Stadion wacht de return tegen AS Monaco om een plekje in de play-off ronde van de Champions League af te kunnen dwingen. Voor de winnaar wacht een tweeluik tegen Union Sint-Gillis of Rangers FC, terwijl de verliezer naar de groepsfase van de Europa League gaat.

PSV speelde in het Philips Stadion drie keer eerder tegen AS Monaco. Vorig seizoen bleken de Monegasken net te sterk en wonnen in de slotfase met 1-2. Met diezelfde cijfers wist AS Monaco in 2003 ook te winnen, terwijl een seizoen later PSV door een doelpunt van Alex de enige overwinning haalde.

Ook voor AS Monaco begon afgelopen weekend de nationale competitie. Het uitduel tegen Strasbourg eindigde in een 1-2 zege. Net zoals bij PSV kregen ook bij Monaco meerdere basisspelers rust.




Tags

monaco gillis rangers strasbourg union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage