Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Dit zijn de mooie avonden'

10 augustus 2022 10:23

In gesprek met ESPN was Luuk de Jong erg blij met de winst tegen AS Monaco. "Dit zijn de mooie avonden", aldus De Jong. "Ik ben onder andere terug gekomen om deze ronde door te komen en hopelijk ook de volgende. Om dan door te gaan en de winnende binnen te koppen is echt fantastisch."

De aanvoerder moest wel erkennen dat PSV wat geluk had gehad. "AS Monaco is ook gewoon een goede ploeg. Dat zie je aan alles", zo gaf hij aan. "Fysiek sterk, snel, behendig. We hadden heel veel moeite met ze. Daarom is het nog knapper van ons dat we zijn blijven en niet hebben opgegeven."

De Jong zat er aan het eind van de wedstrijd zelf ook doorheen. "Ik stond in de muur aan het einde met kramp in mijn hamstring. Ik kon niet meer springen", zei hij daarover. "Het was een aardige strijd en dat zag je aan iedereen. Complimenten aan iedereen hoe ze gestreden hebben."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong monaco erkennen espn knapper kramp muur opgegeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage