Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'We willen nog graag spelers toevoegen en niemand kwijtraken'

12 augustus 2022 12:41 - Omroep Brabant
Foto: Pro Shots

Ruud van Nistelrooij: "We willen nog graag spelers toevoegen en niemand kwijtraken"; image source: Pro Shots

Ruud van Nistelrooij hoopt deze maand nog versterkingen toegevoegd te zien worden aan zijn selectie. Dat gaf hij aan op de persconferentie van vrijdag. "We willen nog graag spelers toevoegen en niemand kwijtraken", aldus Van Nistelrooij, opgetekend door Omroep Brabant. "Tot het WK wordt het een heel druk schema. Dan is de breedte van je selectie heel belangrijk. Laten we hopen dat we ons zo snel mogelijk kunnen versterken."

De trainer ging ook in op de situatie rondom Cody Gakpo. Ondanks de vele geruchten over een transfer is de aanvaller gewoon gefocust op PSV. "Hij is met zijn vak bezig. Hij wil elke dag beter worden, ook bij PSV. Ik probeer te voorkomen dat hij minder geconcentreerd is. Dat lukt goed. Ik heb er vertrouwen in dat hij bij ons zich nog kan doorontwikkelen", zo gaf hij aan. "Er speelt op dit moment niks rondom Gakpo. Hij is gefocust op PSV."

Meer op Omroep Brabant
Tags

nistelrooij kwijtraken gakpo breedte cody geconcentreerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Zou graag nog linksback zien komen, die is belangrijker dan nog 1 aanvaller imo; Vertessen is binnenkort ook weer beschikbaar...

Verder goed dat hij zich bezig houdt met Cody; concentratie is nog wel n leerpunt voor hem; fantastische voetballer, maar ik heb ook vaak genoeg gezien dat hij "niet meedeed" of te laat in beweging kwam (bv in de bal komen) en dat is zo zonde!
Ruud is natuurlijk prachtige leermeester, een beter voorbeeld loopt er niet rond bij PSV, wat n luxe, hoop dat Gakpo dat beseft...
+1/-1

 
1 jaar geleden
Het moge duidelijk zijn dat RVN graag de selectie versterkt ziet. Dat betekent dat hij spelers wil die verder zijn dan Vertessen en al die jongens die nu aan de deur kloppen. Schijnbaar ben ik 1 van de weinige PSV fans die daar blij mee is want er wordt hier veel over ‘eigen jeugd in de weg staan’ geschreven. Ik win liever prijzen met gehuurde spelers dan weer toekijken met eigen jeugd.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ik wil allebei. Prijzen en eigen jeugd. En ik vind huren niet perse eigen jeugd in de weg zitten.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ben het helemaal met je eens hoor,die jonkies die het ontzettend goed doen is leuk om te aanschouwen maar CL-niveau vraagt ook meer fysiek,stabiliteit en dominantie.
Imo moet er op het middenveld nog wat voetballend vermogen bij ter compensatie van Til en aanvallend nog iemand die er wat variatie in kan brengen tov De Jong,en inderdaad spelers die al verder zijn dan de huidige spelers.
Achterin met de dubbele bezetting en het gegeven dat je de spelers niet in hun ontwikkeling wilt belemmeren heeft dan misschien wat minder prioriteit.(en we kunnen niet in de portemonnaie kijken)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het is geen absoluut of-of.
Mijn punt is meer: de tijd van Hiddink is voorbij. Je moet als voetbalclub minimaal een derde (ik noem maar een getal) zelf opleiden, tenzij je van Qatarees geld leeft.PSV doet dat ook.
Het is voor mij vooral de vraag hóe je die spelers opleidt. (Ik zou zeggen: met dominant voetbal, vlotte passing en spelen alsof je voortdurend op de hielen gezeten wordt, want dat word je in het profvoetbal toch.)
Het kan gebeuren dat je door blessures etc. een keertje een speler moet 'halen'.
Maar structureel is 'halen' niet meer haalbaar.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als je spelers voor €35-40 miljoen verkoopt dan zou je wel degelijk gericht in moeten kunnen kopen of zelfs spelers transfervrij moeten kunnen halen. Zie wat er deze zomer is gebeurd.
+2/-0

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Ricardo Rodriguez, Arias en Yusuf Demir of Ola Solbakken aub.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Kijk daar hebben we wat aan, concrete namen; de vraag is of ze haalbaar zijn, Arias lijkt me wel en die Demir ligt die niet voor langere tijd vast bij Rapid Wien?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hebben wij een rechtsback nodig? Ik begrijp werkelijk niet waarom Arias hier nog steeds wordt genoemd.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dan kan Mwene naar links is het idee...
+1/-0

 
 
1 jaar geleden
Dat zou ik toejuichen, maar dat weet niemand helaas.
+1/-0

1 jaar geleden
Nou, Ruud, Vinicius kun jij missen als kiespijn, en het is niet zo heel moeilijk daar een echt betere vervanger voor te vinden…. Las dat jorge jesus nu bij Fenerbahçe gecharmeerd van hem is…..1 en 1 is bij mij 2…..
+1/-0

 
Als je de rest dan ook meteen leest, kun je lezen dat Van Nistelrooij hem niet kwijt wil en bij de selectie wil hebben.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik heb het gelezen mijnheer, nog voor ik aan mijn eerste reactie hierop begon, als jij mijn reactie goed leest….. begrijp je dat IK vind dat Vinicius echt wel kan vertrekken en dat je eigenlijk nagenoeg alles wat je hiervoor terug kan halen weliswaar een versterking is ten op zichtte van Vinicius….. maar dat blijft mijn mening, daarom is het hier een forum….
+3/-0

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Jij denkt niet dat dat een politiek correcte opmerking, dwz in kader van groepsproces een tactische keuze om het zo te verwoorden van Ruud?

Deze is reactie op RIS
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja, dat zou heel goed kunnen, dat zo de vork in de steel zit, maar, nogmaals, ik geef hier op dit forum mijn mening, en ben geen v.Nistelrooij die een persco geeft, ik denk zelf namelijk dat Max ook nog wel vertrekt na CL ronde’s…..
+1/-0

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Een paar gerichte versterkingen zou inderdaad wel fijn zijn. Maar hoezo niemand kwijtraken? En Luckassen dan?
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Hij zegt in feite dat ie breedte-spelers wil.

Dat wordt dus niks spectaculairs. Categorie tweede spits, die achter Luuk kan meedraaien. Als Luuk geblesseerd raakt kan je niet met Vinicius in de CL aankomen.

Probleem is natuurlijk dat bankzitters als Boadu, Zirkzee niet gauw bij ons op de bank komen zitten. Als ze komen willen ze perspectief op speeltijd. Anders kunnen ze net zo goed daar blijven.

Je moet denk ik een Savio achtig talent voor de spits vinden, die enerzijds geduldig achter Luuk wil plaatsnemen, maar anderzijds wel verder is dan wat wij zelf hebben lopen. Een talentvolle jonge spits die nummer 3 of 4 staat bij een Europese topclub waar ie nauwelijks aan de bak zal komen. En dat soort spelers zal wel weer in de huursfeer in de laatste fase van het window gezocht moeten worden.
+1/-0

1 jaar geleden
Is altijd lastig zoiets. Tuurlijk hoop je op nog wat extra kwaliteit, maar als je na 10 wedstrijden niet aan de bak bent gekomen krijg je misschien wel ontevredenheid in de selectie🤔
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse waarheid weghorst xavi