Transparent
Inloggen
Sluiten

Let op: donderdag deadline SCC wijzigingen

11 mei 2003 15:33

Verslaggever: BvT

Aanstaande donderdag (15 mei) loopt de deadline af, wanneer alle wijzigingsformulieren voor seizoenkaarten binnen moeten zijn bij PSV. Dit jaar is het voor het eerst zo dat de SCC stilzwijgend verlengd wordt als de seizoenkaarthouder niets laat horen.

De deadline is extra belangrijk geworden door de invoering van de sfeervakken V, W, X en Y. Deze vakken worden ontnummerd; fans met een SCC op zo'n vak die dat niet willen, zullen moeten verhuizen naar een andere plek (bijv. de westtribune). En fans die wel graag op een ongenummerd sfeervak willen staan, maar nu nog elders in het stadion een plek hebben, hebben dus ook maar tot donderdag om dat door te geven aan PSV.

PSV koos ervoor geen extra aandacht te besteden aan het aflopen van deze nieuwe deadline. Dit terwijl het voor het lukken van het sfeervakproject van kritisch belang is dat veel fans de mogelijkheid hebben tot verhuizen en tevens de annuleringsprocedure, zoals gezegd, ingrijpend is veranderd.

Klik hier om een nieuwe SCC aan te vragen. De wijzigingsformulieren zijn vorige week rondgestuurd naar alle SCC-houders.

Meer op




Tags

scc deadline verhuizen wijzigingsformulieren annuleringsprocedure houders ontnummerd rondgestuurd seizoenkaarthouder sfeervak sfeervakken sfeervakproject stilzwijgend vakken westtribune

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage