Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo staat niet te trappelen om naar Manchester United te gaan'

14 augustus 2022 22:14 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo staat niet te trappelen om naar Manchester United te gaan"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad is het maar de vraag of het deze transferperiode tot een vertrek van Cody Gakpo naar Manchester United zal komen. De aanvaller van PSV wordt al langere tijd gelinkt aan een overgang naar de recordkampioen van Engeland, maar zelf staat hij niet te trappelen om naar het Old Trafford te vertrekken. Manchester United is met twee nederlagen dramatisch aan het seizoen begonnen.

Meer op AD.nl




Tags

cody gakpo trappelen engeland old trafford

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Heel verstandig, schiet PSV maar de CL in een daarna kampioen spelen, dan kom je volgens jaar in een heel andere gedaante naar de PL...

Ook beter voor je kansen met Oranje...
+4/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Helemaal mee eens. Zou zinloos zijn om nu als 2e keus binnen te komen bij United. 3 maanden voor het WK met alle risico van dien. Plus het feit dat ten Hag de kerst daar niet eens gaat redden.

Lekker PSV de CL inschieten en kampioen maken. Volgend jaar voor de hoofdprijs naar een topclub.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ja prachtig scenario als het zo loopt. Maar wat nou als de CL niet gehaald wordt, je tweede of misschien wel derde wordt in de de competitie en je het op het WK ook niet echt laat zien? Die kans is minstens even groot. Dan kom je volgens jaar in een heel andere gedaante naar de PL...
+1/-0

1 jaar geleden
Benieuwd naar de bron van het AD. Suggestief geloel allemaal. Het lijkt iedere transferperiode erger te worden. Alsof een jaar langer PSV hem zoveel verder zal brengen. We gaan het zien.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Denk ff aan Memphis en Gini... zeker wel!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Oh op zeker wel. Nu kom je binnen als een talentvolle voetballer. Mocht je de CL hebben gespeeld of gepresteerd hebben in de EL en daardoor meer speeltijd krijgt in Oranje, dan kom je toch heel anders binnen dan indien je nu zou gaan.
Veel meer ervaring en hopelijk heeft hij het nog niet laten zien in top wedstrijden.
Als hij al zou gaan dan beter Arsenal dan dat wespennest genaamd ManU.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik denk sowieso niet dat ManU op advies van Ten Hag nog eens tientallen miljoenen uit gaat geven aan een eredivisie speler, dat heeft Ajax goed verpest..
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ja het is te treurig voor woorden dat ze blind zoveel geld uitgeven voor die Mexicaan... Je kan het daar als top aankoop op dit moment alleen maar fout doen.
+2/-0

1 jaar geleden
Effe een kleine trede lager als de top, tsja wat is het in England, top 6, zou zóveel beter zijn. Minuten maken en je in the picture spelen.
Het liefst nog een jaartje bij ons, maar dat kan er maar één beslissen.
+1/-0

1 jaar geleden
En terecht. Je wilt toch geen paniekaankoop van dat zachtgekookte ei zijn. De kans dat je daar succesvol wordt is echt miniem. Dat lukt zelfs CR7 niet.
+1/-0

1 jaar geleden
In de kranten praten ze over 57-59 miljoen. Daar haal je toch een heleboel leuke spelers voor. Niet ideaal voor Gakpo maar top deal voor PSV.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal als je dat na kwalificatie CL kunt ontvangen. Dan kun je je elftal op 2 a 3 plaatsen versterken (8-10mln per positie)en je houdt nog geld in de kas.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat kan je met alleen plaatsing CL al (40 miljoen startgeld). Dan heb je het hele transferbedrag van Gakpo nog over.
+1/-0

 
Van Rangers winnen dan heb je voorlopig dat hele transferbedrag van Man U ook niet nodig en kan je met Cody de CL in gaan, Beng
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als Por als. Laten we dan eens beginnen om als kerels te verdedigen te beginnen vanaf voren. Gakpo stond als een Lu.Letje te kijken bij die goal van Go Ahead.
+1/-0

 
Daarom zeg ik ook van Rangers winnen en niet als wij van Rangers winnen, en Tony iedereen hier had het over hoe verstandig en volwassen Cody met zijn situatie om ging enz? Je ziet wel ook Cody heeft een gewone ziel.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat laatste zeer zeker. Persoonlijk ben Iovanni mening dat hij er nog veels te weinig staat als het er echt om gaat. We gaan het zien de komende 8 dagen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik gun PSV een prachtige transfersom maar ik gun Gakpo ook een stabiele club waar hij uit de verf gaat komen. Manchester United is al jaren een treurige club. Geen enkele trainer zal daar slagen. Dit moet je niet willen als speler.
Ik zou Gakpo nog een jaar PSV adviseren. Hij moet ook in grote wedstrijden nog meer opstaan. Dan wordt je pas een grote meneer.
+2/-0

1 jaar geleden
Nu vertrekken uit voor hem perfecte omstandigheden zou al dom zijn, naar ManU gaan zou zo’n beetje de allerdomste keuze zijn die hij kan maken.
+1/-0

1 jaar geleden
Als je kan kiezen tussen Manchester en Eindhoven is de keus makkelijk.
+1/-0

1 jaar geleden
idd niet gaan, Ten Hag over 4 wedsrijden - Arsenal - Chelsie - City ontslagen...
Schijnt dat bij Barca nog en vacature vrij komt...;-)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage