Transparent
Inloggen
Sluiten

'Verzoek KNVB om transferwindow te verlengen afgewezen door FIFA'

15 augustus 2022 17:05 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Verzoek KNVB om transferwindow te verlengen afgewezen door FIFA"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat het verzoek van de KNVB om de transferwindow met een dag te verlengen is afgewezen door de FIFA. De Nederlandse voetbalbond kwam er afgelopen week pas achter dat de transfermarkt in de topcompetities een dag langer doorloopt. Vanwege de reglementen in de FIFA mogen er geen wijzigingen meer plaats vinden indien de transferwindow al loopt, waardoor het verzoek van de KNVB niet gehonereerd kon worden.

Meer op VI.nl
Tags

fifa knvb transferwindow doorloopt gehonereerd reglementen topcompetities

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Amateuristische bende daar in Zeist...
+2/-0

2 maanden geleden
Nou dat is fraai dan. Maar hoe zit dat precies? Stel Erik belt op 1 september (er van uitgaande dat hij dan nog een telefoon van de zaak heeft) om Cody te kopen. Wij hebben dan toch alle recht om te zeggen "daar hadde urder mee moete komme"? Of zie ik iets over het hoofd? Kijk het wordt een ander verhaal als hij een offer you can't refuse doet. Dat snap ik ook wel.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Het is inderdaad exact zoals jij het zegt. Clubs kunnen nog steeds biedingen afwijzen, maar er is natuurlijk een bepaalde grens waarbij een directie (of wellicht zelfs de RvC) zal zeggen dat het niet te weigeren is.

Vooral clubs met spelers die een vertrekclausule hebben, hebben geen poot om op te staan als iemand die op 1 september opeens wil lichten. Met terugwerkende kracht is het helemaal een absolute winst dat die bij Sangaré in ieder geval voor dit seizoen verdwenen is.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Kunnen we als PSV niet gewoon een dagje sluiten op 1 september? Antwoordapparaatje aan: "morgenochtend bent u de eerste die we terugbellen".

En dan lekker met heel de selectie en directie een heidag op een plek zonder bereik. Dan kan niemand Gakpo en Sangaré nog weghalen die laatste dag..
+1/-0

Maan (geschorst)
2 maanden geleden
Belachelijk dat niet alle sluitingstijden hetzelfde zijn.

Wat ik dan wel weer echt mega komisch vind is dat PSV zogenaamd te laat was met de aanvraag tot uitstel van de JCS, maar nu is de KNVB zelf te laat. Amateurs!!!
+2/-0

2 maanden geleden
Ik snap de reacties 'amateuristisch van de knvb' en ben het daar ook mee eens maar het is tegelijkertijd ook wel bureaucratisch geneuzel van de fifa. Pas gewoon die datum aan en klaar ipv 'er mogen geen wijzigingen meer plaats vinden indien de transferwindow al loopt'. Zeker omdat het in de basis al nergens op slaat dat die datum niet voor iedereen gelijk is (tijdsverschillen tussen de verschillende landen daargelaten).
+4/-0

 
2 maanden geleden
Hoop werk voor de medewerkers van de fifa,en dat met die warmte.Poeh.
+2/-0

2 maanden geleden
De window zou moeten sluiten als de eerste competitieve wedstrijden beginnen. Dus eerste voorrondes Europees. Dan maar een window van twee weken. Dat gewisseld terwijl competities al lopen is gewoon competitie vervalsing.
+4/-1

 
2 maanden geleden
Daarvoor moet je (ook) bij de Europese Commissie zijn. Zij eisen dat een transferwindow minstens twee maanden duurt en niet verder ingekort mag worden.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik weet ook wel dat het niet anders is. Sommige competenties beginnen ook veel eerder vanwege winterweer e.d. Zou het gewoon graag anders zien. Doe mij maar weer pre Bosman arrest. Max 3 buitenlanders in de basis i.p.v Max drie Engelse in de selectie van MC Chelsea en Liverpool. Het is helaas niet anders.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Die eerste voorrondes van de CL beginnen ook al als de finales net gespeeld zijn. Er is bijna geen tijd tussen de seizoenen. Of ze moeten dat veranderen, maar dat kan uiteraard niet omdat het WK gespeeld moet worden in de winter, wegens dezelfde corrupte bende.
+1/-0

2 maanden geleden
Sukkels. Krijg je ervan als er geen affiniteit met voetbal is.
Allegaartje van korfballers, golfers etc….
+1/-0

 
2 maanden geleden
Geldt dat ook voor de technische directeuren die in hun werk het meest met de deadline te maken hebben en die blijkbaar zaten te slapen totdat VI er over begon? Of vinden ze het eigenlijk allemaal helemaal niet zo belangrijk en reageren ze proforma op het nieuws dat door VI is gecreëerd?
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik begrijp dit nog steeds niet…. FIFA staat toch voor FairPlay? Nou dat is het bij lange niet…. Verander de markt, los op 1 juni en sluiten op 31 juli, dat is het eerlijkst, dit geld dan voor alle landen! Niet na 4-5 rondes competitie nog een half elftal kunnen veranderen, gaat nergens om…. Money ….. of toch FairPlay….. FairPlay houd tevens ook in werken met tijdklok…. Spel ligt stil, tijd staat stil, dat is het eerlijkst! Dit gebeurt bij judo, hockey etc, snap niet dat men daar niet aan wil, het word hierdoor ook stuk makkelijker/aantrekkelijker, tijd is tijd, dus meer aanvallend voetbal….
+4/-0

2 maanden geleden
Wat een prutsers zijn ‘t toch..
In het “normale” bedrijfsleven sta je op straat na zo’n f*ck-up..
+1/-0

2 maanden geleden
Het is niet alleen dit jaar zo het is al jaren zo dat het bij ons eerder sluit en nu pas wilt de knvb er verandering in brengen. Zeker zijn ze nu pas uitgeslapen.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Dat klopt niet. Transferwindow in Nederland is de afgelopen jaren steeds op dezelfde dag gesloten als de grote competities
+3/-0

 
2 maanden geleden
Volgens mij zijn normaal alleen Rusland en Turkije anders qua sluiting. Andere landen lopen gelijk denk ik.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

affluit affluiten alchemist basarnhem benitez brenetjes cambuur competitievervalsing feyenoord gakpo ghazi hag heerenveen jong medelijden napoli nistelrooij psvrijnwoude rangers rutten saibari sangare schmidt shevchenko simons slot til twente var vertessen