Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV wint in eigen huis van FC Dordrecht

15 augustus 2022 22:08
Foto: Pro Shots

Jong PSV wint in eigen huis van FC Dordrecht; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft de eerste thuiswedstrijd van het seizoen in winst om weten te zijn. Op PSV Campus De Herdgang werd FC Dordrect met 1-0 verslagen. De ploeg van Adil Ramzi kreeg over de gehele wedstrijd de beste kansen en een rake kopbal van Jason van Duiven bleek voldoende voor de winst. Voor de 17-jarige spits was het zijn eerste treffer in het betaald voetbal.

Opstelling Jong PSV: Peersman, Hoever, Seelt, Vos, Jansen (74' Kreekels), Colyn, Doudah (58' Comenencia), Tielemans, Sealy (58' Nassoh), Van Duiven (90' Van Duiven), Antonisse (90' Leysen)




Tags

jong duiven dordrecht antonisse colyn comenencia dordrect doudah herdgang hoever jansen jason kreekels leysen nassoh peersman rake ramzi sealy seelt tielemans vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Leuk voor die jongen. Lekker hoor! 7 keer op rij niet verloren voor jong en de hoofdmacht. En de hele wedstrijd geen schot op doel van de gasten. Dat is ook weleens anders geweest.
+1/-0

1 jaar geleden
Hoever uit de selectie gezet en nu bij jong PSV. Waarom lees ik daar niks over, niet dat het verassend is.
+1/-1

 
Omdat hij helemaal niet uit de selectie is gezet? :denk
+1/-1

1 jaar geleden
Prima vermaakt op de Herdgang.Lekker weer en een overwinning voor Jong.Dordrecht was volkomen ongevaarlijk en als Jong het beter had uitgespeeld had de uitslag hoger kunnen uitvallen.Prima kopdoelpunt van Jason van Duiven.Volgende thuiswedstrijd tegen Heracles.
+1/-0

1 jaar geleden
Aanvallend was Dordrecht vrij pover.Hoever was verdedigend dus moeilijk te beoordelen omdat hij nauwelijks op de proef werd gesteld.Voor de rest speelde hij een redelijke wedstrijd voor wat het waard is tegen een kwaliteitsarm Dordrecht.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Waar acht jij Jason tot in staat Estu?
Vind het echt een spits met kwaliteiten, heel benieuwd wat een volledig jaar kkd hem brengt.
+1/-0

1 jaar geleden
Van Duiven is 17 en heeft pas 2 wedstrijden in de KKD gespeeld.Is nog weinig van te zeggen.Hij is wel lekker brutaal en liet zich niet afbluffen door de Dordrecht verdedigers.Wint ook kopduels met doelpunt als gevolg.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage