Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'We zullen weer een Britse atmosfeer gaan meemaken'

15 augustus 2022 23:05

Ruud van Nistelrooij kijkt uit naar de wedstrijd tegen Rangers FC. In gesprek met RTL 7 gaf hij aan dat het duel extra speciaal is omdat Giovanni van Bronckhorst de trainer is. "We zijn oud-collega's en hebben samen veel gedeeld in de kleedkamer. Op grote toernooien hebben wij ons land vertegenwoordigd", aldus Van Nistelrooij. "Dat we elkaar nu tegen komen, maakt het wel bijzonder."

In 1999 speelde Van Nistelrooij zelf met PSV op Ibrox. "Ik kan me van die wedstrijd alleen de uitslag nog herinneren. Dat zegt eigenlijk wel genoeg", zo gaf hij aan. "In 2003 ben ik hier met Manchester United nog een keer terug geweest. We zullen morgen weer een Britse atmosfeer gaan meemaken. Het kan hier echt tekeer gaan."

Gevraagd werd aan de trainer of hij tegen Rangers voor ervaring gaat kiezen. "Ik kijk niet naar de leeftijd, ik kijk naar de kwaliteit", zei hij daarover. "Je kijkt ook naar de tegenstander en het blok van de wedstrijd waar we in zitten. Alles op een hoop en daar komen dan keuzes uit."




Tags

nistelrooij atmosfeer rangers bronckhorst ibrox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage