Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Duel tussen James Tavernier en Cody Gakpo is niet beslissend'

15 augustus 2022 23:18

In gesprek met RTL 7 gaf Giovanni van Bronckhorst aan niet te geloven dat de beslissing tussen Rangers FC en PSV zal zijn wie het duel tussen James Tavernier en Cody Gakpo gaat winnen. "Daarvoor hebben beide teams te veel kwaliteit en kracht op andere posities", aldus Van Bronckhorst. "Het is wel een heel belangrijk onderling duel, maar we zouden hiermee PSV tekort doen en mijn team ook."

De trainer gaf aan uit te kijken tegen PSV te spelen. "Het is altijd apart natuurlijk. Als speler heb ik het al eerder gehad, maar als trainer is het nu de eerste keer tegen een Nederlandse club", zo gaf hij aan. "Het is een team dat ik goed ken, ook de mensen binnen de club. Ruud van Nistelrooij in het bijzonder, maar ook Fred Rutten. Dat maakt het speciaal."




Tags

bronckhorst cody gakpo james tavernier nistelrooij rangers rutten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje