Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'We gaan met een goed resultaat naar Eindhoven'

16 augustus 2022 23:52

In gesprek met RTL 7 gaf Luuk de Jong aan dat PSV gezien de wedstrijd wel blij kon zijn met een gelijkspel. "We kwamen 2-1 achter. Dan probeer je te vechten om er een gelijkspel uit te halen en met een goed resultaat naar Eindhoven terug te gaan", aldus De Jong. "De wedstrijd ging een beetje op en neer. Zij begonnen beter, daarna speelden zij weer beter. In de tweede helft begonnen wij weer goed, maar scoren ze uit die vrije trap. Het was toen wel een beetje zoeken naar die 2-2, maar gelukkig scoorde Obi en gaan we met een goed resultaat naar Eindhoven."

Zelf vocht de aanvaller veel fysieke duels uit met de verdedigers van de Rangers. "Maar dat weet je in de Champions League", zo gaf hij aan. "Ik heb genoeg wedstrijden gehad met stevige duels. Ik hou daarvan, dat is alleen maar leuk."

Volgens De Jong moet PSV zorgen dat de ploeg in de return tactisch goed staat. "Soms konden ze een man tussen de linies vrij vinden en van daaruit door voetballen of als wij naar binnen gingen, vonden zij de man aan de zijkant", zei hij daarover. "In de tweede helft zetten wij hoger druk en konden zij er moeilijker tussenuit voetballen. We moeten het goed gaan analyseren met elkaar. Als wij dan sterk zijn en ook goed aan de bal blijven, kunnen wij goed tegen hun voetballen."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong obi rangers tussenuit vocht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje