Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: '2-2 is voor beide partijen een terecht resultaat'

17 augustus 2022 00:04

In gesprek met RTL 7 gaf Rangers FC-trainer Giovanni van Bronckhorst aan dat de 2-2 een terecht resultaat was. "Er was weinig verschil tussen beide teams", aldus Van Bronckhorst. "Volgende week wordt het een finale."

Rangers had aan het eind van de eerste helft de controle, maar raakte dat in de tweede helft kwijt. "Je zag dat PSV heel comfortabel aan de bal was. Dan moet je de juiste momenten pakken om druk te zetten", zo gaf hij aan. "Aan de bal konden wij de oplossingen niet vinden. Het was echt een mooie wedstrijd om te spelen. Natuurlijk hadden we willen winnen, maar nu nemen we een 2-2 uitslag mee naar Eindhoven. Dan moet het daar maar gebeuren."

Van Bronckhorst was het wel enigszins eens met de opmerking dat zijn ploeg goed was weggekomen. "Je weet dat je tegen een tegenstander speelt die zo veel kwaliteit heeft. Onze keeper heeft twee keer een geweldige redding gehad. Je weet dat die momenten er komen tegen een team als PSV", zei hij daarover. "Het was voor ons een heel moeilijke wedstrijd om te spelen. Dat zal volgende week niet anders zijn."




Tags

bronckhorst rangers weggekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage