Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Waterreus: 'Voetballend is Ajax nog beter, maar PSV wordt kampioen'

18 augustus 2022 21:54 - Skiete Willy Podcast
Foto: Pro Shots

Ronald Waterreus: "Voetballend is Ajax nog beter, maar PSV wordt kampioen"; image source: Pro Shots

Ronald Waterreus is er van overtuigd dat PSV dit seizoen landskampioen wordt. Dat geeft de voormalig doelman aan in de Skiete Willy Podcast. "Voetballend is Ajax denk ik nog verder, maar PSV wordt kampioen", aldus Waterreus. "Ze durven het uit te spreken en hebben nu ook gedurfd te investeren. Ze stralen in alles meer ambitie uit."

Volgens de voormalig eerste keus werd de eerste tik al uitgedeeld tijdens de Johan Cruijff Schaal. "Vorige keer viel die klap mee, maar nu kwam hij harder aan", zo gaf hij aan. "Je zag het ook aan het einde van de wedstrijd. Ik zei het tijdens de wedstrijd al dat ze niet met 22 man zouden eindigen. Er wordt vaak gezegd dat de Johan Cruijff Schaal niets uitmaakt, maar het is toch leuk als het op jouw cv staat."




Tags

waterreus gedurfd podcast skiete uitmaakt willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Niets aan toe te voegen, amen🙏👍
+2/-0

1 jaar geleden
Blij dat het bericht over de blessure van ledezma nu niet meer bovenaan staat, maar nu hopelijk niet te lang naar het geraaskal van Waterreus hoeven kijken
 hopelijk snel nieuws over een nieuwe speler!
+11/-0

 
1 jaar geleden
Dat zal volledig afhangen van aankomende dinsdag verwacht ik.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Misschien weet SteemzeN dat er dinsdag iets staat te gebeuren.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk dat PSV meer groeipotentieel heeft. En met Ruud&Fred een fantastisch duo om die groei te realiseren. Er worden verdedigend bij PSV nog teveel fouten gemaakt, tot nog toe heeft dat geen echte schade tot gevolg gehad. Die fouten moet er wel uit. In fases voetbalt de ploeg 2 klassen beter dan de afgelopen jaren. De jonkies gaan snel bijleren, zeker als de groepsfase CL gehaald wordt, en als Mauro terug is kan de zwakste pion (Max) naar de bank verhuizen. Ook Boscagli wordt gemist. Ik zie dit seizoen met heel veel vertrouwen tegemoet.
+2/-0

1 jaar geleden
PSV heeft een prima team maar moet achterin beter worden. Voorin moet er ook nog wat bij. Waterreus heeft hopelijk gelijk. Overigens moet Manchester United de rambam krijgen als zij zich melden voor Gakpo. Die moet nu minimaal 60 miljoen kosten. Bij PSV hoor je geen koopjes te doen. Club wil toch groeien?
+3/-0

1 jaar geleden
We hebben natuurlijk een fantastische transfer zomer gehad, maar we missen nog een spits en achterin houd het ook niet over. De goals vliegen ons nog om de oren. Het positiespel is bij lange na nog niet goed genoeg. Gakpo houden is een vereiste en het liefst nog een goede back erbij. Mauro en Madueke worden ook hard gemist. Alles zal mee moeten zitten en dat is tot op heden zo. Woensdag de CL binnen halen zal het vertrouwen zeker goed doen. Ajax is op papier veel sterker, maar vorig jaar was het ook bijzonder close. Ik hoop vooral op een eerlijk seizoen, dan zijn er zeker kansen.
+4/-0

1 jaar geleden
We zullen het er allemaal wel over eens zijn dat we een mooie getalenteerde groep hebben. Wat zal moeten veranderen als we echt een gooi naar de prijzen willen doen, is de nonchalance in ons spel. Zelfs afgelopen pot tegen de Rangers zie je verslapping in concentratie. Dat leidde tot tegengoals. Foute passing, slordige inworpen, kaatsen en verkleiningen aan ruimtes tegen de zijlijn, we maken teveel kleine onnodige fouten. Als we dat nog uit ons spel kunnen krijgen zie ik mooie dingen gebeuren. Als dat niet lukt, wordt het het zoveelste “net-niet” seizoen op een rijtje..
+4/-0

1 jaar geleden
Ik vind zoiezo dat je er voor de winterstop(en nu WK)niks van kan zeggen,laat staan in deze fase,we zijn net begonnen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
In ieder geval tot de transfer periode voorbij is. Waanzin...
+1/-0

1 jaar geleden
Ik denk dat het grote verschil gaat zijn dat PSV straks een echt team is.
Kan me niet voorstellen dat het in Amsterdam goed blijft gaan met al die ego's.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De afgelopen jaren was het grote verschil vooral de VAR.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Haha, eens.
Gok dat dat dit seizoen vrolijk door gaat.
+2/-0

1 jaar geleden
Dat PSV in alles meer ambitie uitstraalt ben ik het mee eens. Al was dat vorig jaar ook al met de komst van Götze, Zahavi en Sangaré.

Maar dat we nu ook gedurfd hebben om te investeren ben ik het niet mee eens. We zijn vooral creatief geweest. We hebben 6 miljoen aan transfers uitgegeven (tekengeld en salarissen daar gelaten), tegenover 100+ miljoen voor Ajax en 20+ miljoen voor Feyenoord. Dan kun je niet zeggen dat we gedurfd hebben om te investeren.
+2/-0

 
Dat klopt zondermeer, wat we gedurft hebben gedaan is de portomonney heel zuinigjes aankijken.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Een grote investering zou kunnen zijn als Cody nog een seizoen blijft, en PSV op het transfergeld nog ff wacht. Ik vind nog niet dat hij goed genoeg is om bij Man.Utd als een grote meneer binnengehaald te worden, eerder als een 'talent' die desnoods weer doorgeschoven wordt naar een andere club als ze niet snel genoeg tevreden zijn. Heb ik het nog niet over de houdbaarheid van Ten Hag, die kan er over 2 maanden zo maar uit liggen, en dat zou niet gunstig zijn voor Gakpo.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje