Transparent
Inloggen
Sluiten

'AZ wil 20 miljoen euro voor Jesper Karlsson'

23 augustus 2022 11:05 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"AZ wil 20 miljoen euro voor Jesper Karlsson"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf is Jesper Karlsson nog steeds in beeld bij PSV als mogelijke opvolger indien Cody Gakpo vertrekt. PSV zal dan echter wel echter de hoofdprijs moeten betalen, omdat AZ tegen de 20 miljoen euro wil ontvangen voor de aanvaller. Afgelopen week meldde De Telegraaf nog dat AZ biedingen van 15 miljoen euro van Celta de Vigo en Bournemouth direct had afgewezen.

Mocht het wel tot een transfer komen naar PSV breekt de club direct het eigen transferrecord. Die is sinds 2000 al in handen van Mateja Kežman toen hij voor omgerekend zo'n 14 miljoen euro van Partizan Belgrado werd overgenomen. Het binnenlandse transferrecord in de Eredivisie staat op naam van Miralem Sulejmani die in 2008 voor ruim 16 miljoen euro van sc Heerenveen naar Ajax ging. De hoogste binnenlandse transfer van PSV is op dit moment nog Arouna Koné. Hij werd in 2005 voor 9 miljoen euro overgenomen van Roda JC.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

jesper karlsson telegraaf transferrecord bournemouth celta cody eredivisie gakpo heerenveen hoofdprijs kezman kone mateja miralem partizan roda sulejmani vigo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Vragen kan altijd, maar ik mag toch hopen dat PSV met een CL-waardig alternatief gaat komen ALS. Niet steeds richten op AZ-tv-scouting.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Je weet dat er al ruim vijf jaar geen spelers van AZ zijn gehaald? :denk Dat steeds richten op AZ valt dus ook wel reuze mee
+4/-1

 
1 jaar geleden
Dan snap ik niet waarom de zogenaamde volgers steeds met namen als Stengs en Karlsson op de proppen komen. Ik ga er vanuit dat Cody gewoon blijft, dus dan kan dit onderwerp ook weer gesloten worden.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Dat is de hele discussie niet. Het gaat om de suggestie dat PSV zich steeds richt op AZ. Dat valt reuze mee aangezien Luckassen in 2017 de laatste speler is die van AZ is gehaald. Daar zal overigens geen discussie over mogelijk zijn dat hij hopeloos mislukt is. Dat is volgens mij de enige speler in de afgelopen 10 jaar die letterlijk helemaal niets goed heeft gedaan.

Dat ze allemaal mislukken valt ook wel mee. Ook Maher was een misser, zeker gezien zijn transferbedrag. De transfervrije Poulsen als stand-in van Jetro Willems was een mismatch, maar je kan moeilijk serieus gaan beweren dat Lens en Koevermans hier mislukt zijn. Zeker Lens is bij 91 doelpunten direct betrokken in 138 wedstrijden voor PSV.
+4/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Niet doen
Veel te duur
Van dat geld kopen we wel een goede verdediger en een spits voor.
Geef je jeugd maar een kansen die savio kan ook links buiten voetballen.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat is Doan aan het doen op deze foto? Gangnam style?
+6/-0

 
1 jaar geleden
Zijn ogen zijn dicht dus volgens mij droomt hij van een lapdance
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Na Boadu, Stengs en Idrissi die overal tekort komen zou je denken dat ze wat realistischer de boel aanprijzen, maar ze zijn nog steeds zo gek als een deur. Voor dat geld zou ik heel snel elders kijken.
+2/-0

1 jaar geleden
Voor dat geld kun je beter een talent a la Antony (maar dan een sympathieke versie) halen uit Brazilië oid. Geloof niet dat Karlsson veel meer waard gaat worden dan dit
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik hoorde laatst ook een interessante naam, Savio
+1/-0

 
1 jaar geleden
Tja die telt niet helemaal gezien het geen eigen speler is wmb
+1/-0

1 jaar geleden
Hahaha, lolbroeken daar in Alkmaar. Is dit uit de categorie: 'PSV wil graag 25 miljoen euro voor Luckassen'?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dan ruilen we toch met gesloten beurzen
+1/-0

1 jaar geleden
Eredivisie-scouting is zo slecht nog niet. Van de recente 5M+ aankopen, dus Til, Veerman, Doan, Dumfries, Maher, Mertens, Matavs, Wijnaldum, was Maher een drama en Matavs een klein verlies. De rest waren allemaal prima deals.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Je vergeet Strootman!

Bij Doan mag je je overigens afvragen of hij écht van toegevoegde waarde is geweest. Zeker voor het geld wat hij heeft gekost.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat was wat schimmig inderdaad, welk deel van Strootman en wat van Mertens was.

Doan is met winst verkocht.

Bij Luckassen was het ook niet echt duidelijk inderdaad en dat was ook geen succes.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Was Luckassen ook niet 5 miljoen of daaromtrent?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt maar die waren samen zo ongeveer 20 miljoen, ipv voor 1 speler...

(jaja overdrijven maakt de zaak duidelijk)
+1/-0

1 jaar geleden
Willen en krijgen is niet hetzelfde.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Geldt voor PSV ook. Ze kunnen hem wel willen maar zullen hem voor minder niet krijgen
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat valt te bezien. PSV heeft wel meer dan alleen Karlsson op n lijstje staan mocht Gakpo vertrekken.
+1/-0

1 jaar geleden
Karlsson is een aardige speler, 20 miljoen is echter een grap.
Dat hij leuk speelt in de eredivisie betekend niet dat hij PSV op een hoger niveau brengt, ik ben niet overtuigd. Grootheidswaanzin van AZ.
Als we flink cashen voor Gakpo kunnen we wel iets meer betalen maar 10 miljoen zou eigenlijk al dik betaald zijn.
Lekker doorschakelen.
+2/-0

1 jaar geleden
20 miljoen is natuurlijk te veel, maar als we voor Gakpo 50+ vangen en CL halen zou ik het niet gek vinden om Karlsson voor 17,5 binnen te halen. Dat is namelijk een jongen die er meteen staat, net als Veerman. Overigens weet ik niet hoe lang het nog duurt met die spierblessure van hem.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Goed idee. Ajax staat te springen om de concurrent beter te maken. Die draaien werkelijk iedere Technisch directeur zijn noten eraf dus dat wordt lachen als John de Jong belt.
+1/-0

1 jaar geleden
Vooralsnog allemaal berichten afkomstig uit de media die niet bevestigd zijn door Psv zelf.
+1/-0

1 jaar geleden
Aangezien het woord "boden" niet bestaat, vraag ik mij af wat genoemde clubs wel hebben gedaan. Wellicht biedingen? 🤣😂
+1/-0

1 jaar geleden
Is Justin Kluivert niet iets voor ons, was vroeger een aardig talent en heeft zelfs nog bij het Nederlands elftal gezeten.. Al is het alleen maar om die neuzen uit Amsterdam te irriteren, want hij is daar op niet zo'n leuke manier weg gegaan.
+3/-2

1 jaar geleden
Als Stengs en Kluivert de alternatieven zijn, mag ik hopen dat PSV de portemonnee trekt voor Karlsson.

Dat het heel veel geld is, moge duidelijk zijn. Maar als je Gakpo voor 50+ verkoopt, dan moet je gewoon ook investeren in kwaliteit. "De sympathieke Antony" uit Brazilië halen klinkt ook makkelijker dan het is. Ajax heeft die jongen uitstekend gescout, maar de laatste keer dat wij een geweldige Braziliaan in de gelederen hadden, is alweer veel te lang geleden.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Verder moeten we ook niet vergeten dat ajax circa 29 miljoen heeft betaald voor Antony. Dat is nogal een gok voor iemand die zich nog moet bewijzen in Europa. Dan geef ik liever 10 miljoen minder uit voor Karlsson die in de Eredivisie toch al het een en ander heeft laten zien, ook in topwedstrijden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat ze 29 miljoen voor Antony betaald hebben klopt natuurlijk niet. Dat is inclusief het afkopen van de doorverkoopclausule die ze voor Neres hadden. Vrij apart om dat nu opeens tot de transfersom voor Antony te gaan rekenen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Niet alle websites zijn even duidelijk daarover. De meeste hebben het gewoon over een afkoopsom van Neres die op kan lopen tot 29 miljoen. Maar ik zie inderdaad ook sites die melding maken van afkoop van de doorverkoopclausule van Neres van 7 miljoen. Denk dat je gelijk hebt.
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Dan maar ff doorschakelen… wat is dit trouwens voor een scoutingsbeleid… met bord op schoot op zondagavond? Voor 20 miljoen kun je echt wel iets anders halen dan deze jongen…. Zelfs voor minder slaag je naar mijn idee ook, zuid/midden amerika loopt vast wel iets beters voor 10…. Bv, Lozano kostte al met al ongeveer 10…. Kom je hiermee aanzetten voor 20…..😩🤔
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het is natuurlijk inderdaad zo dat alleen de spelers die Rik Elfrink meldt in beeld zijn bij PSV. Dat PSV met Benitez bezig was als nieuwe keeper was natuurlijk ook al lange tijd bekend en kwam niet opeens volledig uit het niets.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Als dat de richtlijn is, dan is de marktwaarde van Gakpo 30 miljoen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Lozano voor 10 miljoen ja, maar dat was 5 jaar geleden, gek genoeg een hele andere tijd. Toen kochten we nog voor 5 miljoen Dumfries en Guti. We kochten de beste spelers van Feyenoord en AZ voor 5 miljoen. Zie wat de beste spelers van die clubs nu kosten. Dat kun je niet vergelijken. Daar staat tegenover dat onze spelers ook voor veel meer verkocht worden.
+2/-0

1 jaar geleden
Snap negativisme niet zo rond Karlsson. Effectieve linksbuiten, hoog rendement, goede assist en winnaarsmentaliteit. Denk niet dat hij veel minder is dan Cody. Ok zou hem wel kopen, maar niet voor 20 maar 17 miljoen + prestatiebonussen max € 3. Stengs niet doen is bovendien rechts georiënteerd. Weten jullie nog een beter betaalbaar alternatief mocht Cody gaan?
+2/-0

 
JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Is dat niet het hele probleem. Er is nagenoeg geen scouting meer, er worden alleen naar dure spelers uit de topcompetities gehaald, overpriced spelers uit de Eredivisie of in meer of mindere mate mislukte Nederlanders in het buitenland.

Wanneer kocht PSV voor het laatst zelf een Karlsson of Walemark. Een jonge goedkope (dus niet Lozano, ook geen jeugdspeler als Madueke) speler uit een kleine competitie met hoop op grote winst. Pereiro was de laatste? Of Guti, twijfelgeval of die in deze categorie valt..
Ik zie PSV liever 4 spelers zoals Karlsson vorig jaar was halen voor max 5 miljoen dan 1x 20 miljoen voor hem nu. Voor 20 miljoen haal je échte toppers ..
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vreemd dat Manchester U niet voor Karlsson gaat.
+2/-0

1 jaar geleden
Hoppa iedereen prijzen omhoog, ik zeg laat gaan.
+2/-0

Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Mag hopen dat je bij lange na geen 20 uit gaat geven voor hem.
+1/-0

1 jaar geleden
Depay is transfervrij.
Kun je 5 jaar €5 M salaris betalen....
+1/-0

 
1 jaar geleden
Een transfer naar Juve is afgeketst omdat zij niet wilden voldoen aan zijn salariseisen. Is er iemand die serieus denkt dat hij voor een veel lager salaris dan wel in Eindhoven wil komen spelen?

Los van het feit dat je heel scheve gezichten in de kleedkamer krijgt als er opeens iemand rondloopt met een salaris van 5 miljoen, terwijl de rest beduidend minder krijgt.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage