Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Je merkt aan alles dat er een speciale wedstrijd aan komt'

23 augustus 2022 17:06

Op de persconferentie van dinsdag gaf Ruud van Nistelrooij aan nog steeds niet van mening te zijn dat PSV de favoriet is voor de strijd met Rangers FC. "Ik heb voor het tweeluik gezegd, dat wij zeker niet de favoriet zijn en ik zie niet zoveel reden om dat nu te veranderen", aldus Van Nistelrooij, opgetekend door De Telegraaf. "Rangers heeft de Europa League-finale gespeeld. Zij hebben de kwaliteit behouden in hun team. Daarom ben ik niet van mening veranderd."

De trainer heeft dankbaar gebruik gemaakt van het vrije weekend dat de club had. "We hebben de spelers na de uitwedstrijd tegen Rangers genoeg rust kunnen geven voor hun herstel en we hadden de tijd om heel gericht te trainen. Die tijd is er normaal nauwelijks als je iedere drie dagen een wedstrijd hebt", zo gaf hij aan. "De wedstrijd op Ibrox heeft ons heel veel informatie gegeven. Dingen die goed gingen, maar ook zaken die minder gingen. Daarmee zijn we op de trainingen aan de slag gegaan en ik verwacht dat we daar morgen ons voordeel mee doen."

Voor PSV staat er woensdagavond heel veel op het spel. "In de Champions League spelen is een droom voor iedereen. Voor de club, voor de spelers. Daar willen we alles voor doen", zei Van Nistelrooij daarover. "Je merkt aan alles dat er een speciale wedstrijd aan komt. We zijn er klaar voor. Wij zijn erop gebrand, maar zij ook. Dit wordt een heel spannende pot."




Tags

nistelrooij rangers ibrox telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage