Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Ik vind dit in ieder geval niet terecht'

25 augustus 2022 01:23

In gesprek met RTL 7 was Joey Veerman zeer teleurgesteld over het verlies van PSV. "We hadden vlak voor rust twee grote kansen. Die hadden we gewoon moeten scoren", aldus Veerman.

Gevraagd werd aan de middenvelder of hij wel op zijn beste plek wordt opgesteld. "Ik heb al eerder gezegd dat ik een nummer acht ben, maar ik speel gewoon waar ik word opgesteld", zo gaf hij aan. "Maar als ik moet kiezen sta ik liever op acht. Misschien had ik daar ook wel iets meer kunnen doen."

Veerman vindt het niet terecht dat Rangers naar de groepsfase van de Champions League gaat en PSV niet. "Zij hebben geen kans gecreëerd", zei hij daarover. "Alleen die bal op de lat, maar verder... Het doet er verder allemaal niet toe. We hebben zelf niet gescoord en dat is niet goed. We hebben ook te weinig gecreëerd. Ik vind het in ieder geval niet terecht."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte