Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Wij hebben het vooral laten liggen'

25 augustus 2022 01:27

Ruud van Nistelrooij gaf in gesprek met RTL 7 aan dat er een harde conclusie getrokken moest worden na de uitschakeling tegen Rangers FC. "Zij hebben hun ding gedaan, maar wij hebben het vooral laten liggen", aldus Van Nistelrooij. "Het heeft nu geen zin om naar anderen te gaan wijzen. We hebben onze kansen gehad, maar iedereen heeft fouten gemaakt en was onrustig."

In de rust viel Luuk de Jong bovendien uit. "Dat was een zware aderlating voor ons", zo gaf de trainer aan. "Ik vond ons als team in de tweede helft wel beter dan in de eerste helft en we krijgen ook een aantal kansen, maar helaas verlies je hier door een eigen pot."

Volgens Van Nistelrooij moet iedereen hier zijn verantwoordelijkheid voor nemen. "Vanuit de uitwedstrijd en de thuiswedstrijd. De conclusie is hard", zei hij daarover. "Wij spelen Europa League en geen Champions League. Dat is een harde conclusie, maar daarin moeten we wel verder. We willen ons daar laten zien en moeten ook in de competitie doorgaan. Dat is nu het allerbelangrijkste om hier uit te komen."




Discussieer mee op de forums


Tags

nistelrooij aderlating jong rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte