Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons: 'We moeten de excuses aanbieden aan de supporters'

25 augustus 2022 02:02

In gesprek met Ziggo Sport kreeg Xavi Simons waarom het bij PSV niet lukte. "We moeten naar onszelf kijken", aldus Simons. "Ik ben heel teleurgesteld, iedereen denk ik. We wilden Champions League spelen, maar het is niet anders. We moeten doorgaan. Het seizoen is nu pas begonnen."

De middenvelder was het niet eens met de opmerking dat PSV totaal zichzelf niet was. "We waren heel gefocust en dat moest ook gewoon", zo gaf hij aan. "We hadden moeten scoren, dan hadden we gewonnen. Dat is alleen niet gelukt. We moeten kritisch zijn en naar onszelf kijken. Daar moeten we aan werken."

Simons kwam zelf als invaller na rust binnen de lijnen. "Ik probeerde het te doen, honderd procent geven met mijn acties", zei hij daarover. "We moeten naar onszelf kijken. Het is gewoon niet gelukt. Daarvoor moeten we de excuses ook aanbieden aan de supporters."




Tags

simons xavi ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte