Transparent
Inloggen
Sluiten

´Ook Marco van Ginkel voorlopig uit de roulatie vanwege blessure´

26 augustus 2022 11:17 - Marco Timmer
Foto: Pro Shots

´Ook Marco van Ginkel voorlopig uit de roulatie vanwege blessure´; image source: Pro Shots

PSV moet het voorlopig ook doen zonder Marco van Ginkel. Dat melden clubwatchers Marco Timmer en Rik Elfrink. De middenvelder heeft een hamstringblessure en moet daardoor noodgedwongen ook enige tijd toekijken. Ook Luuk de Jong, Mauro Júnior, Yorbe Vertessen, Richard Ledezma, Fredrik Oppegard, Olivier Boscagli en Noni Madueke zijn voorlopig uitgeschakeld vanwege blessures.





Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel boscagli clubwatchers elfrink fredrik jong ledezma madueke mauro noodgedwongen oppegard timmer toekijken vertessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Das knap in die paar minuten dat ie speelde
+1/-1

1 jaar geleden
Dat krijg je met voetbalbejaarden
+1/-1

1 jaar geleden
Het is dit jaar weer niet anders...de gebruikelijke blessuregolf. Even afwachten wie het volgende slachtoffer wordt.
+1/-0

1 jaar geleden
De voorraad bij FC glashandel begint weer aardig vol te geraken. Wat is dat toch altijd bij PSV? Proberen geen schade op te lopen in de competitie.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Richard Ledezma, Olivier Boscagli en Noni Madueke zijn volgens mij contact-blessures, waarbij die van Boscagli wel zijn eigen schuld was. Bij voetbal is dat niet te vermeiden. Net als ballen net op de paal, moet je ook geluk hebben dat je belangrijk spelers een jaar lang heel blijven. Met Madueke erbij hadden we tegen Rangers meer kans gehad.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wat voor blessures het ook zijn: PSV lijkt ieder jaar fors getroffen te worden door blessures. Benieuwd hoe het zich verhoudt versus onze grote concurrenten.
+1/-0

1 jaar geleden
In zijn vorige periodes was Van Ginkel van toegevoegde waarde en echt een goede speler. Maar dat was toen. Sinds zijn laatste komst naar PSV is het helaas onder de maat. Geen idee waarom hij nog bij PSV speelt. Spoedig herstel gewenst Marco en succes bij een andere club.
+1/-0

1 jaar geleden
Da's ook knap. 5 minuten mee doen en dan geblesseerd raken. Hij miste anders in die 5 minuten nog wel twee serieuze kansen. Kopbal over. En maaide een keer vol over de bal.
+1/-1

1 jaar geleden
Nou.. de selectie is weer prima op orde. Vallen er een paar af hou je niks nada over. Te triest dit en dat gaat al jaren zo. Wanneer trekken ze hier een echte TD aan??
+3/-0

1 jaar geleden
Helaas is van Ginkel na alle blessureleed niet meer zo goed als voorheen.
+1/-0

1 jaar geleden
Van Ginkel is helaas wel over. Belangrijk geweest in het verleden maar het is wat stram geworden
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje