Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Aston Villa akkoord over transfer Anwer El Ghazi'

28 augustus 2022 16:54 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV en Aston Villa akkoord over transfer Anwer El Ghazi"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat PSV en Aston Villa een akkoord hebben bereikt over de transfer van Anwar El Ghazi. De vleugelaanvaller zal voor een transfersom van 2,5 miljoen euro naar Eindhoven komen. Via bonussen zou het bedrag nog kunnen oplopen naar 3 miljoen euro. Wel moet PSV nog met El Ghazi zelf in gesprek over de persoonlijke voorwaarden.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

ghazi villa anwer telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
3 miljoen is vrij veel geld voor een speler met een contract voor nog maar 1 jaar en die de afgelopen vijf wedstrijden niet eens bij de wedstrijdselectie zat..
+1/-3

1 jaar geleden
Gezien het kort dag op de markt en de een op een vervanging van Madueke vind ik het adequaat gehandeld en een prima investering,over zijn fitheid kan ik geen oordeel leveren.
Dus we gaan het zien.
+9/-0

1 jaar geleden
Weer een voorbeeld dat geruchten altijd bij geruchten blijven;)
+3/-0

1 jaar geleden
Ik hoop dat onze scouting nog wel met een paar goede spelers komen
Ik denk dat deze niet echt in ons team past
+1/-1

1 jaar geleden
Poehee, gelukkig, dacht even te lezen dat ze een goeie cv hadden gekocht.
We gaan het zien, aangezien je vandaag wint met 6 goals moet je je afvragen met dat makkelijke tegendoelpunt of dit nou het belangrijkste was.
+2/-0

1 jaar geleden
Als je Savio vandaag op rechts ziet met de bal aan het touwtje vraag je je af of die uberhaupt nodig is naast Saibari en Bakayoko. Of is het voorsorteren op Gakpo's vertrek en gaat die op links gezet worden.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Heeft in zijn eerste jaren op rechts gespeeld, maar de laatste jaren meestal vanaf links. Dus kan beide.

Heeft zelfs in de spits gespeeld in Engeland en Frankrijk, niet veel, maar toch. Wie weet wil Ruud hem ook tijdelijk in de punt zetten zolang Luuk eruit ligt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
El Ghazi is vervanger van Madueke op rechts. Een vertrek van Gakpo voor ca. 50 miljoen zou een zege zijn. Hij is echt wel goed maar erg overschat. Hij laat het in de topwedstrijden nauwelijks zien, zowel Europees als tegen Feyenoord, Ajax, AZ. Voor het geld van Gakpo openen zich ineens veel grotere deuren. Ik mag er vanuit gaan dat PSV wel een (of 2) vervanger op de korrel heeft bij zijn mogelijke vertrek
+2/-0

1 jaar geleden
Toen hij bij Ajax zat was hij volgens mij vooral vervelend omdat hij goed was. Het meest bijgebleven echter is dat hij met een SMS uit oranje werd gezet tijdens een interview.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Precies mijn gedachte. Ik had nare herinneringen aan hem bij Ajax, vooral omdat hij zo gevaarlijk was en veel scoorde. Alhoewel dat toch wel meevalt als ik nu terugkijk. 20 goals en 12 assists in 70 wedstrijden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat is toch supergoed? Anthony heeft er 24 gemaakt in 82 wedstrijden (plus 22 assists) en gaat voor €100 miljoen naar ManU.
+2/-0

1 jaar geleden
El Ghazi kan over de jaren toch wel goede statistieken met goals en assists overleggen. Als hij dat vasthoudt ligt er elke 3 wedstrijden wel 1 in het mandje. Daarnaast is het een handenbindertje.
Onze jongelingen inclusief Savio kunnen rustig gebracht worden. Dit hoeft niet slecht uit te pakken. Ben benieuwd of er nog op de spitspositie geschakeld wordt, nu het daar toch wel behelpen is. Vinicius kan echt niet meer.
+3/-0

1 jaar geleden
Een klein bedrag voor een gewoon prima speler. De concurrentie bij Aston Villa is ook wel sterker dan wat er bij PSV op het veld staat.
Ik baal van Gakpo, gaat hij nu wel of niet weg. Straks geen vervanger. Zou me niets verbazen...
+3/-0

 
1 jaar geleden
Idd dat gaat ook meespelen,of een eventuele vervanger van Gakpo nog wel haalbaar zou zijn.
Dus dat er in ieder geval een nieuwe is van categorie verder dan de nu aanwezige jeugd is ook wel fijn.
+1/-0

1 jaar geleden
PSV gaat Gakpo nog missen.Daar kan geen aankoop tegenop.Ghazi is een haalbare aankoop hoewel hij het nog wel moet bewijzen.Ik blijf erop hopen dat Gakpo blijft en El Ghazi een versterking wordt.Minder onnodige doelpunten tegen en het kan ondanks de domper tegen Rangers nog een mooi seizoen worden.
+3/-0

1 jaar geleden
Alsjeblieft niet zeg! Een aanstellerige matennaaier met teveel eigendunk. Hoort bij Ajax, niet bij PSV.
+1/-2

1 jaar geleden (gewijzigd)
Prima gearriveerde aanvaller en keihard nodig voorin.

Het rendement van Saibari en Bakayoko is te laag en dat kun je ze ook niet kwalijk nemen. Moeten rustig gebracht worden. Vinicius is een grap, tegen financiële voorwaarden waar een paard de hik van krijgt.
+3/-0

1 jaar geleden
Gezien het gejank bij onze Abcoudense vrienden is het deze gok wel waard, aangezien zij m ook wilden terughalen
+2/-0

1 jaar geleden
Als we het verleden als speler van Ajax buiten beschouwing laten, is El Ghazi gewoon een versterking voor PSV. En dat voor max. 3 miljoen. Nu nog een goede backup voor Luuk en Vinicius nog afstand van doen.
+3/-0

1 jaar geleden
Top. Weer een speler zonder enige restwaarde. Daar hadden we er nog niet genoeg van.

Ik vermoed overigens dat El Ghazi ook een back-up is voor de spits positie. Het is niet bepaald een typische buitenspeler die zijn man keer op keer voorbij komt. Heeft volgens mij wel een aardig schot en voorzet en is fysiek sterk.

Had van mij niet hoeven komen. Hopelijk geen 2,5 - 3 miljoen weggegooid geld.
+1/-2

1 jaar geleden
Beetje vreemd dat ED nu aangeeft dat PSV niet aan het salaris wil toegeven. Dat zal toch ergens al wel op tafel gekomen zijn lijkt me? Klinkt als blufpoker om de transfersom naar beneden te krijgen, maar als hij daardoor morgen bij FC Abcoude tekent sta je wel gigantisch voor lul...
+1/-0

1 jaar geleden
Prima toch, kan best voetballen, heeft PL ervaring. Alleen die cv nog.. misschien eens Vinicius proberen als verdediger. Is groot, sterk en in elk geval geen aanvaller.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zonder gekheid, hij was vroeg in zijn carrière ook CV. Daarna is hij doorgeschoven naar het middenveld à la Hendriks. Weer later door blessures bij teamgenoten in de spits beland en toen verkocht. Wellicht kunnen we Lucassen woensdag ook nog even in de 87e minuut in de spits zetten, aanvallers leveren toch meer op.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage