Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Het zullen nog hectische dagen worden'

28 augustus 2022 17:10

In gesprek met ESPN was Cody Gakpo tevreden na de wedstrijd tegen Excelsior. "We moesten reageren na die nederlaag en de uitschakeling in de Champions League. Dat hebben we hier wel aardig gedaan", aldus Gakpo. "We hebben ons best gedaan. Bij vlagen ging het heel goed, bij vlagen was het wat minder, maar uiteindelijk is het wel een goede score."

Het ging met de aanvaller echter vooral over zijn eigen toekomst. "Het zullen nog hectische dagen worden. Er is interesse, maar het hele plaatje moet kloppen", zo gaf hij aan. "Het is nog een puzzel en we moeten kijken welke puzzel het meeste klopt op dit moment. Ik heb al eerder gezegd dat bij PSV blijven zeker geen straf is. Als er wat komt en het klopt echt, is dat voor mij ook een kans om te gaan."

Manchester United is daarbij niet de enige club met interesse. "Ik probeer me te focussen en er niet mee bezig te zijn, maar dat is echt lastig", zei hij daarover. "Ik kan nog niets zeggen of ik bij PSV blijf."




Tags

gakpo cody vlagen espn excelsior

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte