Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Als je zes goals maakt in een uitwedstrijd mag je alleen maar blij zijn'

28 augustus 2022 17:19

Ruud van Nistelrooij was in gesprek met ESPN zeer tevreden over het spel van zijn ploeg. "Ik vind alleen die ene goal niet lekker. Alweer niet de nul... Maar als je zes goals maakt in een uitwedstrijd mag je alleen maar blij zijn", aldus Van Nistelrooij. "Na woensdag wisten we waar we uit zouden komen. Complimenten aan iedereen met deze reactie van het hele team."

Gevraagd werd aan Van Nistelrooij waar hij het meest tevreden over was. "De reactie van het team was top", zo gaf hij aan. "We hebben er van te voren veel vragen over gehad. Kunstgras, Excelsior na zo'n wedstrijd. Ik heb altijd vertrouwen in het team gehad. Ze zijn weerbaar en er zit karakter in. We zijn pas acht weken bezig. Met al die wedstrijden lijkt het alsof je al een half jaar bezig bent, maar ik ben heel tevreden over het moment waar we in zitten."




Tags

nistelrooij espn excelsior

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte