Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons: 'We hebben gewonnen en het is goed gegaan'

28 augustus 2022 17:24

In gesprek met ESPN gaf Xavi Simons aan het mooi te vinden dat hij nu een van de topscorers van de Eredivisie is. "We hebben gewonnen en het is goed gegaan. Ik ben dus blij", aldus Simons.

Tijdens de wedstrijd maakte hij af en toe een geïrriteerde indruk. "Ik vond dat ik in de eerste helft te slordig was. Ik probeerde ruimte te creëren, maar dat lukte gewoon niet", zo gaf hij aan. "Ik ben toen in de kleedkamer gekomen, heb met iedereen gesproken en ben met een andere mindset in de wedstrijd gegaan. Toen is het wel lekker gegaan."

Ook na zijn eerste doelpunt reageerde hij gefrustreerd. "Ik was ook gewoon boos. Ik wil altijd honderd procent presteren en dat lukt af en toe niet", zei hij daarover. "Het is lekker om zo veel te scoren, maar het is nog lekkerder om met het team te winnen. Dat is het allerbelangrijkste. Daar ben ik heel blij mee."




Tags

simons xavi eredivisie espn geirriteerde lekkerder topscorers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte