Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons bij VI en AD Speler van de Week

29 augustus 2022 11:33

Voetbal International heeft Xavi Simons uitgeroepen tot Speler van de Week in de Eredivisie. De middenvelder kreeg een 8,5 voor zijn wedstrijd tegen Excelsior en is daarmee de enige speler in de competitie die zo'n hoge beoordeling kreeg. Ook in het algemeen klassement gaat Simons aan de leiding. Met Cody Gakpo en Joey Veerman wordt de gehele top drie gevuld door PSV'ers.

Ook in het Algemeen Dagblad was Simons met een 8,5 de beste speler van afgelopen weekend, terwijl in het algemeen klassement het podium door dezelfde spelers wordt ingevuld. Simons, Gakpo e Veerman staan bovendien ook in het Elftal van de Week.

In het Elftal van de Week van De Telegraaf is PSV ook met drie spelers de hofleverancier. Simons ontbreekt echter, maar Gakpo, Veerman en Ibrahim Sangaré hebben wel een plek gekregen.




Discussieer mee op de forums


Tags

simons gakpo veerman xavi klassement cody eredivisie excelsior hofleverancier joey sangare telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage